Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σαλαμίνας είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και χορηγία αρχιτεκτονικού γραφείου του νησιού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzetta.gr το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σαλαμίνας είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και είναι χορηγία αρχιτεκτονικού γραφείου του νησιού.
Διαβάστε όλο το δημοσίευμα παρακάτω:
--> 
Σαλαμίνα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους είκοσι μέτρων! 

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, ο δήμαρχος Σαλαμίνας φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του νησιού, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και αγγίζει τα είκοσι μέτρα!
--> -->
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είκοσι μέτρων κοσμεί την κεντρική πλατεία της Σαλαμίνας για τα Χριστούγεννα! Το βράδυ του Σαββάτου, ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Παναγόπουλος φωταγώγησε το δέντρο στην πλατεία Ηρώων, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση. Tα παιδιά είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την πρωτότυπη κατασκευή ενώ στην πλατεία Ηρώων έχει στηθεί και ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό!
Το δέντρο που είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και αποτελεί κάτι μοναδικό για την Σαλαμίνα των τελευταίων ετών, ήταν μια κατασκευή και χορηγία του αρχιτεκτονικού γραφείου «LV Arch- Λία Βιλλιώτη»
-->
-->