Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»: Συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020

Σύμφωνο Συνεργασίας, στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020», υπογράφτηκε ανάμεσα στη Διοίκηση και τη Διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».-->

Η Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας για το Επετειακό Έτος «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κύριο Νίκο Τσαβλίρη και τον Διευθυντή/President του Κολλεγίου Αθηνών κύριο Richard Jackson και συζήτησαν αναλυτικά τους τρόπους συνεργασίας έτσι ώστε οι μαθητές να γίνουν κοινωνοί της σημαντικής αυτής επετείου.

-->

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην πραγματοποίηση πανελλαδικού μαθητικού συνεδρίου, με τη συμμετοχή μαθητών και από την ομογένεια, μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2020. Θέμα του συνεδρίου είναι «Διάλογος ή Σύγκρουση των πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2.500 χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας».

«Είμαι πολύ υπερήφανη και συγκινημένη που οι μαθητές της χώρας μας γίνονται κοινωνοί της μεγάλης προσπάθειας να τιμήσουμε τα 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και τη Μάχη των Θερμοπυλών.

-->

Η διοργάνωση ενός πανελλαδικού μαθητικού συνεδρίου, όπου θα συμμετέχουν και μαθητές από την ομογένεια, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα πως η νέα γενιά αγκαλιάζει τη σημαντική αυτή επέτειο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κολλέγιο Αθηνών, και τη Διοίκησή του, που στέκεται πάντα στο πλευρό μας στηρίζοντας τις δράσεις μας», δήλωσε η Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κύριος Νίκος Τσαβλίρης από την πλευρά του τόνισε: «Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το Κολλέγιο να έχουμε άλλη μια συνεργασία με την κυρία Βαρδινογιάννη. Το πολιτιστικό και κοινωφελές έργο της είναι σημαντικό και χαιρόμαστε για αυτή τη συνεργασία».

Ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών κύριος Richard Jackson δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Κολλέγιο Αθηνών να συμμετέχουμε στην Επέτειο για τα 2.500 χρόνια από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας και τη Μάχη των Θερμοπυλών. Είναι τεράστια ευκαιρία για τα παιδιά μας και για παιδιά άλλων σχολείων να μάθουν για την ιστορία της Ναυμαχίας Σαλαμίνας και της μάχης των Θερμοπύλων».


πηγή
-->

10 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/1/20 08:46

  Ο ΧΑΣΟΔΗΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΒΕΣΤΗΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΗΝΟΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/1/20 09:13

  Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν 23.10.2019. για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
  Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια

  διάβασε την εφημερίδα Ανατροπές φύλλο 70 Οκτώβριος 2019
  23 Οκτωβριου το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η αντιπεριφερειαρχης Β Μπογρη μαζι με τον διοικητή πυροσβεστικής Πειραιά κ. Σταμουλη και τον διοικητή Σαλαμινας κ. ΑΡΑΠΗ και διαπίστωσαν την ταφή χιλιάδων κυβικών σκουπιδιών καθώς και καπνό από ανταναφλεξη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος18/1/20 09:14

  ΚΑΡΝΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ ΚΆΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!
  ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ!!!!!!!!
  ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΑΓΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ????????
  ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΡΕ ΦΙΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!!
  ΚΑΡΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!
  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!!!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΝΑ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!
  ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ ΚΑΡΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!
  ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ???????????
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος18/1/20 10:08

  Η αντιπεριφερειάρχης Β.Μπογρη ανακοίνωσε στο facebook στις 4/10/2019 συνάντηση εργασίας με τον δημαρχο Σαλαμινας Γ.Παναγοπουλο με θεμα
  Το master plan του Ο.Λ.Π
  Κυρία Μπογρη Τελικά και Κύριε Παναγοπουλε είστε άσχετοι
  Μπαίνουν δεξαμενές στα Σεληνια και εσείς δεν αντιδρασατε
  Μήπως κάποιοι σας χρησιμοποιούν γιατί ξέρουν ότι είστε πολυυυυ ασχετοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος18/1/20 10:13

  Ούτε το 10% των σχολίων δεν έχουν σχέση με τις εκάστοτε αναρτήσεις. Αν θέλετε να ξεράσετε τα εσώψυχά σας και τα κόμπλεξ σας (και τα συμφέροντα βέβαια) με καυγάδες τέτοιου επιπέδου , φτιάξτε δικό σας σάϊτ και βγάλτε τα μάτια σας ελεύθερα. Δεν είναι δύσκολο, ακόμα και για αμόρφωτους. Ρωτήστε κάποιον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το 90% των σχολίων, είναι γελοία ποιηματάκια, η ουρανομήκεις ζητωκραυγές επεφυμιας, γλυψείματος και σάλιων, από ένα δυστυχισμένο συνταξιούχο που ασχολείται ακόμα με ποτήρια και κουκλίτσες,ή από κάποιον επί μονίμου βάσεως ζοχαδιασμένο που βρίζει όποιον έχει αντίθετη άποψη από αυτόν, κάνοντας τον νταή και τον γκιουλέκα. Ως εκ τούτου αγαπητέ 10:13 έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος18/1/20 13:31

  Αυτο το ουρανομηκεις χοντρέ με τελειωσε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος18/1/20 14:09

  Τελειωμένος είσαι από καιρό αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν το έχεις καταλάβει ακόμα πικραμένε. Άσε που δεν έχω καμία σχέση με χοντρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος19/1/20 17:02

  Πάει κι αυτή η θεία! Μας άφησε χρόνους.Να ζείτε να την θυμάστε Γιώργο μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κυρά-Μαριάννα19/1/20 18:40

  Είπαμε φίλοι Σαλαμινιώτες, να σας φτιάξει το ίδρυμα μου το κέντρο υγείας και να κάνει κι ένα ασθενοφόρο δωρεά. Αλλά να φτιάξει κι ο σύζυγος ένα ναυπηγειάκι στη κυνοσούρα, να επισκευάζουμε τα βαποράκια μας. Κι εσείς τι κάνετε? Πάτε και παρακάμπτετε τον υπέροχο δήμαρχο σας που έχουμε συμφωνήσει σε όλα και κάνετε μηνύσεις να μας κομπλάρετε το έργο. Τα θέλετε δηλαδή όλα δικά σας, χωρίς να δώσετε τίποτα. Κι εγώ θα πάρω την χρηματοδότηση μου και θα πάω αλλού. Να μάθετε πληβείοι να μην τα βάζετε μαζί μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.