Όπου υπάρχει θέληση και αγάπη, υπάρχει τρόπος!

Πολιτισμός δεν είναι μόνο οι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, οι εκθέσεις και οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις που τακτικά οργανώνονται από διάφορους φορείς. Πολιτισμός είναι και η απλή καθημερινή ζωή, η οποία όμως για ορισμένους ανθρώπους δεν είναι και τόσο απλή τελικά..
Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου όλοι την θυμούνται.
15 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.
Άραγε την θυμάται κανείς;

-->
Ως ενήλικες και ως γονείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας και τις νεότερες γενιές να δείξουμε τους δρόμους που οδηγούν στον πολιτισμό μέσω της ευαισθητοποίησης και της επαφής τους με θέματα ιδιαιτέρως τρυφερά που αγγίζουν την ψυχή τους!


Η δράση μας είναι απλή: Αντάλλαξε την κοτσίδα σου με ένα παιδικό χαμόγελο, προκειμένου να φτιαχτούν περούκες για τα καρκινοπαθή παιδιά! Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κόψουν τα μαλλιά τους για να δώσουν δύναμη σε παιδιά που έχασαν τα δικά τους κατά την άνιση μάχη που δίνουν. 


Υπάρχουν μερικές βασικές προϋποθέσεις για να δωρίσει κανείς τα μαλλιά του:
  • Να είναι στο φυσικό τους χρώμα κι όχι καμμένα, βαμμένα και ταλαιπωρημένα.
  • Να έχουν μήκος περίπου 22 εκατοστά και μεγαλύτερο.
  • Να είναι φρεσκολουσμένα και στεγνά, χωρίς ίχνος υγρασίας.
  • Σγουρά ή ελαφρώς γκρίζα μαλλιά είναι αποδεκτά.
  • Να είναι πιασμένα με λαστιχάκια είτε σε απλή κοτσίδα είτε πλεξούδα και μέσα σε πλαστικό σακουλάκι κλεισμένο στο πάνω μέρος.  

~ Όσα κομμωτήρια επιθυμούν να συμμετάσχουν, ας επικοινωνήσουν μαζί μου με μήνυμα. Η δράση θα τρέχει για όλο τον μήνα Φεβρουάριο.

-->
‘Όπου υπάρχει θέληση και αγάπη, υπάρχει τρόπος!


Για την Art Life

Δέδε Ελευθερία




-->