Κυκλοφόρησε το 15ο τεύχος του δικτυακού περιοδικού «'Εναστρον»

Η ομάδα μας σας παρουσιάζει το 15ο τεύχος του διμηνιαίου δικτυακού περιοδικού «'Εναστρον», ένα προϊόν ανιδιοτελούς προσπάθειας από την ομάδα για την όσο το δυνατόν προώθηση της υγιούς επιστήμης.

-->




Για οποιοδήποτε διόρθωση, απορία, ή σχόλιο παρακαλούμε γράψτε μας στην ηλ. διεύθυνση: gikasd63@hotmail.com

Σας ευχαριστούμε θερμά.

-->


Διαβάστε το  περιοδικό μας στους παρακάτω συνδέσμους:

Σε μορφή flip pdf:

Σε μορφή απλού pdf:

Όλα τα προηγούμενα τεύχη:

ΠροσοχήΤο διαδικτυακό μας περιοδικό δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δεν διανέμεται ούτε πωλείται, συνεπώς βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται η αλλοίωση του περιεχομένου του, καθώς και η οποιαδήποτε εμπορική του χρήση.  



 Για διορθώσεις μετάφρασης ως προς το πρότυπο κείμενο, απορίες, ή συμπληρώματα, γράψτε μας: aratosastronomy@gmail.com  η αφήστε μήνυμα inbox στη Σελίδα:  
 Επίσης εάν θέλετε να δημοσιευτεί στο περιοδικό μας κάποια δική σας εργασία, άρθρο, ή paper σχετικά με την επιστήμη, αποστείλατε τα άρθρα αυτά συνοδευόμενα απαραίτητα από τη σχετική βιβλιογραφία, και την σχετική έντυπη άδεια σας για δημοσίευση στη διεύθυνση: aratosastronomy@gmail.com 
Η δημοσίευση είναι εντελώς δωρεάν
Εάν, κατά την άποψή σας, υπάρχουν επιστημονικά λάθη στο πρότυπο κείμενο η ομάδα μας δεν μπορεί να παρέμβει και να το αλλάξει χωρίς την συναίνεση του αρθρογράφου. Για οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή επικοινωνήστε με την πηγή του άρθρου.

Τα άρθρα του περιοδικού είναι δημοσιευμένα στο ιστολόγιο:

Καθώς επίσης και στο Facebook :
στη σελίδα μας  @aratosastronomy

και στις ομάδες



Επικοινωνία : gikasd63@hotmail.com

-->