Νεκρός 74χρονος στη Σαλαμίνα - Έπεσε με το ΙΧ του στη θάλασσα

Τραγωδία στη Σαλαμίνα! Ένας 74χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από την πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα στην περιοχή του Βουρκαρίου.

-->
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 74χρονος που ήταν ο μοναδικός μέσα στο όχημα, ανασύρθηκε από διερχόμενο ιδιώτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα αναμένεται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Σαλαμίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
-->

Αργά το βράδυ το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή λιμένα “ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ” Σαλαμίνας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 74χρονος οδηγός και μοναδικός επιβάτης του οχήματος, είχε ανασυρθεί από παρευρισκόμενους αλιείς και από στέλεχος τμήματος Τροχαίας Σαλαμίνας, χωρίς τις αισθήσεις του. 
Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η ανέλκυση του οχήματος πραγματοποιήθηκε με χρήση γερανοφόρου οχήματος και τη συνδρομή ιδιώτη δύτη. 
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας