Μένουμε Σπίτι, αλλά κανείς δε μένει μόνος του.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε, μένουμε σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι. Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σαλαμίνας, το Ν.Π.Δ.Δ. Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π., το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας μαζί με πλήθος εθελοντών εργάζονται συνεχώς για να εξυπηρετήσουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

-->

Εξασφαλίσαμε, για όσο διάστημα διαρκέσει η υγειονομική κρίση ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιηθεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τον σκοπό αυτό. Ταυτόχρονα, εξασφαλίσαμε ένα νέο μεγάλο καταψύκτη που ήδη βρίσκεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ώστε να έχουμε ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να εξασφαλίσουμε επάρκεια τροφίμων. Μαζί με τους εθελοντές μας πηγαίνουμε εμείς σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες τα φάρμακα στο σπίτι τους αλλά και τα πράγματα που επιθυμούν να αγοράσουν από τα SuperMarket.
Επίσης, για τους κατοίκους του νησιού που χρειάζονται μαγειρεμένο φαγητό και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, μαγειρεύουμε εμείς και τους το πηγαίνουμε στο σπίτι τους. Όσοι συμπολίτες μας λοιπόν, ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή όσοι λόγω πραγματικής οικονομικής αδυναμίας χρειάζονται μαγειρεμένο φαγητό, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2132027581 και 2132027582.
Στη Σαλαμίνα, μένουμε σπίτι αλλά κανείς δε μένει μόνος του.



Εκ του Γραφείου Τύπου
-->