Εγκλωβισμένοι στο Πέραμα - Δεν μπορούσαν να πάνε σπίτια τους

Τα μέτρα άρχισαν να εφαρμόζονται χθες ενώ αρκετοί συμπολίτες μας είχαν φύγει από το νησί για τις δουλείες τους χωρίς να το γνωρίζουν.

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν εργαζόμενοι στις προβλήτες της Cosco σχολώντας από τη βάρδια τους το απόγευμα του Σαββάτου.
-->

Πρόκειται για εργαζόμενους που μένουν στη Σαλαμίνα η οποία περιλαμβάνεται στα μέτρα απαγόρευσης μετακινήσεων για όλους εκτός από τους μόνιμους κατοίκους. Οι εργαζόμενοι αυτοί που προσπάθησα να επιστρέψoυν με το πορθμείο στο σπίτι τους δεν το έχουν καταφέρει μέχρι αυτή την ώρα, καθώς του ζητείται να προσκομίσουν το δελτίο του Ε1 που αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας τους.
Ωστόσο, καμία ενημέρωση δεν υπήρχε από χθες για το γεγονός ότι τα απαγορευτικά μέτρα στη μετακίνηση δια θαλάσσης περιλαμβάνεται και η Σαλαμίνα, με αποτέλεσμα όλος αυτός ο κόσμος να ταλαιπωρείται και να δυσκολεύεται τώρα να επιστρέψει στο σπίτι του μετά από μία κοπιαστική βάρδια στη δουλειά.
Είναι ευθύνη του κράτους της δημοτικής αρχής Σαλαμίνας και των λιμενικών αρχών να λύσουν τώρα το ζήτημα και οι άνθρωποι αυτοί να βρίσκονται το βράδυ στο σπίτι τους και στις οικογένειές τους.
-->