H απίστευτη ανευθυνότητα ορισμένων θα οδηγήσει σε ολικό lockdown

Απίστευτες οι εικόνες κατέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) η κάμερα του OPEN TV με πολίτες κατά δεκάδες να έχουν για τρέξιμο στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.

 Για τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του OPEN TV μάλιστα, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας που

-->

βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα είπε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης περιμένει από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μία κεντρική ρύθμιση τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για την μαρίνα του Φλοίσβου αλλά και για άλλα επίμαχα σημεία της επικρατείας όπου παρατηρείται τις τελευταίες μέρες συνωστισμός μετά και την άνοδο της θερμοκρασίας.
-->
Αν μια τέτοια ρύθμιση δεν καταστεί εφικτή τότε ο δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε μονομερής ενέργεια και θα επιβάλει περιορισμούς αξιοποιώντας την δημοτική και σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία.

Το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες συμπεριφορές θα πάμε σε καθολικό lockdown αφού φαίνεται ότι μια μερίδα συμπολιτών μας έστω και μικρή επιδεικνύει τεράστια ανευθυνότητα υπονομεύοντας την όλη προσπάθεια. 


στοιχεία από το www.libre.gr
-->