Η Σαλαμίνα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π και τον Ποδηλατικό Όμιλο Σαλαμίνας "Πρωτέας" διοργανώνουν Ποδηλατάδα.
Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 7μμ«Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου», καλούμε μικρούς και μεγάλους σε μια βόλτα με το ποδήλατο τους, στους δρόμους της πόλης.
-->

Ξεκινώντας από το Δημαρχείο Σαλαμίνας όλοι με το ποδήλατο και το κράνος μας θα περιηγηθούμε στο κέντρο της Σαλαμίνας, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμά μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη.

Η Ποδηλατάδα θα τερματίσει στο Δημαρχείο.

Ο Δήμος Σαλαμίνας, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Σαλαμίνας "Πρωτέας" και με την υποστήριξη του Τμήματος Τροχαίας Σαλαμίνας, της ΛΕ.Μ.Σ. και της Λέσχης Purangers (τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συνδρομή τους) έχει φροντίσει για την ασφαλή βόλτα των συμμετεχόντων. Είναι, όμως, απαραίτητη η συνοδεία των παιδιών από έναν, τουλάχιστον, κηδεμόνα.

Ραντεβού την Τετάρτη, 3 Ιουνίου και ώρα 7μμ με το ποδήλατό μας και την ελπίδα ότι η μετακίνηση με το ποδήλατο θα γίνει μία νέα αγαπημένη συνήθεια για όλους τους Σαλαμίνιους.

Εκ του Γραφείου Τύπου
του Δήμου Σαλαμίνας
-->