"Καυτό" προμηνύεται το φετινό καλοκαίρι για τη Σαλαμίνα!

"Καυτό" προμηνύεται το φετινό καλοκαίρι για τη Σαλαμίνα από θέμα προσέλευσης κόσμου. 

-->


Ήδη οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η Σαλαμίνα εξελίσσεται για φέτος σε hotspot προορισμό.

Όλοι γνωρίζουν τη Σαλαμίνα ως κοντινό και οικονομικό προορισμό. Αυτά σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό (πολλοί είναι αυτοί που θα αποφύγουν πολύωρα ταξίδια με πλοίο) δείχνουν ότι φέτος η επισκεψιμότητα του νησιού θα απογειωθεί.
-->
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους,  το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  μέσα σε δύο ημέρες μετακινήθηκαν προς το νησί 45000 άτομα! Τα Σαββατοκύριακα που ακολούθησαν το νησί πλημμύρισε από κόσμο ενώ την περασμένη Κυριακή 21/6  από τις 15:30 ως τα μεσάνυχτα, έφυγαν από την Σαλαμίνα 5.500 αυτοκίνητα. Με την αναλογικότητα που έχει παρατηρηθεί, αυτό σημαίνει επιπροσθέτως 2.500-3.000 δίκυκλα και συνολικά 15.000 επιβάτες!
Ενδεικτικές είναι οι μαρτυρίες ότι τα λεωφορεία γυρνούσαν γεμάτα στα Παλούκια από τις παραλίες του Αιαντείου με κόσμο που τελικά δεν έκανε μπάνιο επειδή δεν βρήκε χώρο για βάλει την πετσέτα του.


Όλα αυτά τον Ιούνιο με τον καιρό να είναι άστατος και τη θάλασσα να παραμένει δροσερή. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει μόλις... σφίξουν οι ζέστες και αρχίσουν οι άδειες!