ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Το πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου που έχουμε υιοθετήσει, θα υλοποιείται από έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο  σύστημα εκγύμνασης των παιδιών σε επίπεδα κατάρτισης, με  παιγνιώδεις μορφής δραστηριότητες με μπάλα, εκμάθηση ατομικής και ομαδικής τεχνικής, επιμορφωτικά σεμινάρια για παιδιά και γονείς, συμμετοχή σε τουρνουά και  άλλες δράσεις.


Με ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, πλαισιωμένες με  δράσεις κοινωνικοποίησης, συμμετοχή σε πολύπλευρη αθλητική εκγύμναση, η ακαδημία ποδοσφαίρου μας  προσφέρει στα παιδιά μία  ευκαιρία να ζήσουν με την ¨στρογγυλή θεά¨, αξέχαστες εμπειρίες.
Στόχος  εκτός από την εκμάθηση της τεχνικής  να προάγουμε την υγεία, την διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, την αυτοπεποίθηση, καθώς και την ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.
Στην ακαδημία ποδοσφαίρου μας, μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια του δημοτικού και γυμνασίου από 5 ετών ανεξαρτήτου φύλου ( έως τα 12 ), αθλητικής εμπειρίας, φυσικής κατάστασης ή σωματομετρικής δομής έως 19 !
Τα παιδιά  σε ομάδες ανάλογα την ηλικία τους, επιδίδονται σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκμάθησης του ποδοσφαίρου, ενώ σε όλη την διάρκεια του έτους διοργανώνονται εσωτερικά αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και ποδοσφαιρικά τουρνουά, στα οποία τα παιδιά ομαδικά και ατομικά  εκθέτουν τις δεξιότητες τους και  αξιοποιούν τις ικανότητές τους εντός της ομάδας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 :
•ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:30 – 19:00
Η δήλωση συμμετοχής  για κάθε  παιδί  γίνεται με την συμπλήρωση και κατάθεση της Δήλωσης Συμμετοχής και την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα-Κηδεμόνα  στην γραμματεία του Συλλόγου  από τον  ίδιο τον γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται χωρίς περιορισμό όλο το έτος και η συνδρομή είναι ανά ημερολογιακό μήνα.
Πληροφορίες:
: 6984170128 , 6975066720
Με μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Facebook .
Επίσης :
✅Θα υπάρχει Φυσιοθεραπευτής στις προπονήσεις .
✅Και παιδοψυχολος.