Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Σημαντικές ανακοινώσεις


1.Προσλήψεις εκπαιδευτών για διδασκαλία στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.: Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για να διδάξουν στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. ότι εκδόθηκε η σχετική προκήρυξη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης www.gsae.edu.gr


2. Αιτήσεις για εγγραφές στο  Α΄εξάμηνο: Ενημερώνουμε τους  ενδιαφερομένους για εγγραφή και φοίτηση στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας ότι οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν είναι: 1. Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων, 2. Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, 3. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Υγείας, 4. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, 5. Τεχνικός Δασικής Προστασίας, 6.Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος (Αρχιτεκτονική Τοπίου), 7. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, 8. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://diek.it.minedu.gov.gr/  σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο επίσημο email του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας (ieksalam@sch.gr) προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα από εμάς για τις προθεσμίες των εγγραφών.

3. Ωράριο Λειτουργίας από 1/9: Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, θα λειτουργεί με κανονικό απογευματινό ωράριο (13.00-21.00)

Για περισσότερες πληροφορίες: Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, Ζ.Πηγής 21, Σαλαμίνα, τηλ.: 216 700 30 95, email: ieksalam@sch.gr