Το Ωδείο Έμπνευση ξεκινάει τη λειτουργία του

Το Ωδείο Έμπνευση ξεκινάει τη λειτουργία του με στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου μουσική εκπαίδευση. Οι μουσικοί-εκπαιδευτικοί που συγκροτούν το δυναμικό του Ωδείου είναι μέλη συμφωνικών ορχηστρών, σολίστ με ενεργό δράση και μεγάλη προσφορά στον τομέα της σύνθεσης,

-->

της ενορχήστρωσης, της δισκογραφίας και της εκτέλεσης, και έχουν σημαντική συμμετοχή στη δισκογραφική παραγωγή.

Γιατί να έρθει κάποιος στο Ωδείο Έμπνευση;

Στο Ωδείο μας αποκτάς γνώσεις, δημιουργείς, κατακτάς στόχους, ζεις μοναδικές στιγμές. Μαθαίνεις να αγαπάς τη μουσική στην ουσία της και να την συνδυάζεις με τις τέχνες του θεάτρου και του χορού.

Το πρόγραμμα σπουδών του Ωδείου μας καλύπτει μία ευρεία γκάμα γνωστικών αντικειμένων για σπουδαστές κάθε ηλικίας, ενώ το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές.


Ποιος είναι ο σκοπός της Διεύθυνσης;

Η Διεύθυνση επιθυμεί να προσφέρει στη μουσική εκπαίδευση, με ποικίλες εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δράσεις, να βοηθήσει τους μαθητές (μικρούς και μεγάλους) να αγγίξουν τους δικούς τους μουσικούς στόχους μέσα από μία ιδιαίτερα συναρπαστική διαδρομή.

Έχει σκοπό να συμβάλλει στην αρμονική & ισορροπημένη διαμόρφωση του πνεύματος & της προσωπικότητας των παιδιών μέσα απ' την ενασχόλησή τους με τη μουσική. Να προσφέρει στους ανθρώπους ποιοτική ψυχαγωγία μέσω της μουσικής.

Το Ωδείο Έμπνευση παρέχει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον το οποίο ενισχύει την καλλιτεχνική, πνευματική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών του και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
-->
Το Ωδείο Έμπνευση είναι ένας χώρος εγκάρδιος, φιλόξενος, άρτια οργανωμένος και χτισμένος με ατελείωτο μεράκι! Και πάνω απ' όλα εδώ θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ στόχο στη μουσική, όποιος κι αν είναι αυτός.
Γενική Διεύθυνση: Ανδρέας Καρανίκας