Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο Σαλαμίνας


Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλο  ο οποίος  στο  Δημοτικό Συμβούλιο της 24ης Φεβρουαρίου καταστρατηγώντας τον Κανονισμό λειτουργίας  του Δημοτικού Συμβουλίου  αποχώρησε της συνεδρίασης και δεν απάντησε στα καίρια  ερωτήματα  ως όφειλε, του Δημοτικού Συμβούλου Μάνου Δερτούζου και μέλους της Επιτροπής μας , όσον αφορά  τους Αρχαιολογικούς χώρους της Σαλαμίνας.

Κύριε Δήμαρχε  δεν είναι δικαίωμά σας,  είναι υποχρέωσή σας  να απαντήσετε!!

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα  τα οποία σας έχουμε θέσει και  δεν δίνετε  απαντήσεις ,  ίσως  επειδή έχετε ταυτιστεί πλήρως  με τις «εγκληματικές» ενέργειες της κας Μενδώνη εις βάρος του νησιού μας . 

Κύριε Δήμαρχε η χθεσινή συμπεριφορά σας στο Δημοτικό Συμβούλιο ξεπέρασε κάθε όριο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, αλαζονείας , περιφρόνησης στον πολίτη και καταστρατήγησης του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε ότι μας αφορά θα συνεχίσουμε τον αγώνας μας για τους Αρχαιολογικούς χωρίς εσάς,  αφού προκλητικά απουσιάζετε και δεν κάνετε καμιά απολύτως ενέργεια αγνοώντας ακόμη και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ