Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αθ. Αλαΐσκα


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Σ.  «ΤΕΛΑΜΩΝ», θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αλαΐσκα Αθανάσιο, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Άθλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Δήμου Σαλαμίνας για την ευγενική και άμεση ανταπόκρισή, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εκτέλεση των διαγνωστικών τεστ, τα οποία λάβαμε από την  Περιφέρεια ΠΕ Νήσων Αττικής.

Επίσης θα θέλαμε να εξάρουμε την συμβολή της «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ», η οποία ως Διαπιστευμένο Διαγνωστικό Κέντρο, ανέλαβε την εκτέλεση των τεστ και την πιστοποίηση της διαδικασίας, ώστε να γίνονται δεκτά από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., ως ο νόμος ορίζει. Η «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ» αποτελεί διαχρονικά σημαντικό αρωγό στην προσπάθειά μας.

Ο στόχος όλων είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την στήριξη του Αθλητισμού στο νησί μας σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών που έχει προξενήσει η Πανδημία του COVID-19, καθώς και η επίτευξη του μεγαλύτερου βαθμού ασφαλείας, για τις αθλήτριες και τους αθλητές μας σύμφωνα με τα εν ισχύ υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με εκτίμηση, 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Αναστάσιος Μετάνοιας   Μιχάλης Παπαγεωργίου