Η Σόνια Μιχάλαρου επανεξελέγει Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Σαλαμίνας


Η Σόνια Μιχάλαρου επανεξελέγει Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. 

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της μετά την εκλογική νίκη:

"Φίλες και Φίλοι συναγωνιστές

Η μεγάλη παράταξή της Νέας Δημοκρατίας βγήκε ακόμη πιο δυνατή μετά τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της περασμένης Κυριακής. Στις εκλογές για τη ΔΗΜ.ΤΟ Σαλαμίνας συμμετείχαν για πρώτη φορά μετά από σειρά πολλών ετών πάνω από 1500 μέλη της παράταξής μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών τόσο για για την προετοιμασία όσο και για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσαμε με την εμπιστοσύνη σας και με επανεκλέξατε Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Σαλαμίνας. Στόχος δικός μας και όλων των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την αμφίδρομη επικοινωνία της βάσης με την παράταξή, την αύξηση της εκλογικής επιρροής μας και τη συμμετοχή μας στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας."