Η τραυματισμένη φάλαινα στα νερά της Σαλαμίνας

φωτορεπορτάζ: Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης

Με την σειρά μου και εγώ σας χαρίζω φωτογραφικό υλικό από την όμορφη και ήρεμη φάλαινα που ήταν κάποιες ώρες δίπλα μας σήμερα. Τα νέα της τα διαβάσατε στα μέσα ενημέρωσης.....

Εγώ θα εκφράσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

Σε όλους τους Φορείς που βοήθησαν.....Το Τοπικό Λιμεναρχειο-την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.-την ομάδα διάσωσης του ΑΡΙΩΝ-την Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Πολεμικού Ναυτικού με την Ομάδα Δυτών των Ο.Υ.Κ.-την ομάδα διάσωσης Κτηνιάτρων του ΑΡΙΩΝ του οποίου μέλη είναι Ο κ. Παύλος Πέζαρος και η κ. Ελευθερία Γρεβεντοπούλου-την Ομάδα Βιολόγων κ. Νικήτα Βογιάτζη- τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΥΡΑ- την Σχολή ναυαγοσωστικής και διάσωσης Lifeguard Hellas του Σπύρου Μητριτσακη και Μανιας Μπικοφ και το μέλος αυτής (που βλέπετε στη φώτο)








Φραγγελακης Παναγιώτης - το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Σαλαμινας με τον Πρόεδρο Νίκο Αρσένη και την Ελπίδα Νουφρακη- τον Δήμαρχο Σαλαμινας Γεωργιο Θ. Παναγοπουλο με την Δημοτική Αρχή που ήταν Παρόν από τα πρώτα λεπτά του συμβάν. Τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Σπύρο Ευσταθίου τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ και του ΑΝΤΕΝΑ που κάλυψαν το γεγονός και όλους τους εθελοντές που έκαναν ότι είναι δυνατόν. Αν ξέχασα κάποιον ζητώ συγγνώμη.