Σαρωτικός ο Αίας Σαλαμίνας νίκησε 4-0 το Κερατσίνι και έμεινε ζωντανός!


Ένας καταπληκτικός ΑΙΑΣ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ που καιγόταν για τον βαθμό της ισοπαλίας και κατανίκησε τον αντίπαλο του με 4-0!

Στο πρώτο ημίωρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς πολλές φάσεις, αλλά ο τραυματισμός του Σαούλια στο 25′ και η αναγκαστική αλλαγή του φαίνεται ότι επηρέασαν αρνητικά τους Κερατσινιώτες. Στο 33′ ο Μακρής άνοιξε το σκορ για τους Σαλαμίνιους, στο 35′ ο Λεκάϊ είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ, και στο 37′ ο Λεσάϊ είχε νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους! Τελικά όσα τους στέρησε η τύχη στα δύο δοκάρια, τους τα… επέστρεψε όταν μετά από σέντρα του Μακρή στο 44′ ο Αγγελάκης σκόραρε στην… εστία του κάνοντας το 2-0! Και στο επόμενο λεπτό ο Λεκάϊ με ατομική προσπάθεια και σουτ έγραψε εν μέσω πανηγυρισμών το 3-0 για την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό, αφού κανείς δεν πίστευε στην ανατροπή μετά την τροπή που πήρε το παιχνίδι. Ο ΑΙΑΣ είχε καλές ευκαιρίες στο 50′ με τον Λεσάϊ και στο 64′ με τον Λεκάϊ, και τελικά ήταν και πάλι ο Μακρής που στο 89′ σφράγισε τη νίκη των νησιωτών με ένα τέταρτο γκολ, που ήταν το δεύτερο προσωπικό του! Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΑΙΑΝΤΑ που έμεινε ζωντανός και διεκδικεί την παραμονή στην κατηγορία και προβληματισμός για το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ που ψάχνει εναγωνίως έναν βαθμό ακόμα…

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκος Δημαράκης που ήταν εξαιρετικός, με βοηθούς τον Χρήστο Μητροφάνη και τον Κωνσταντίνο Στεργιακούλη

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Μ. Χατζηαλέξης):

Καρνεσης, Παυλίδης, Λιάτος (68′ Κάραβος), Κουτσοποδιώτης, Λεσάϊ (78′ Μεγαλοοικονόμου), Μπανούσης (83′ Λέλος), Λεκάϊ (83′ Παλούκης), Αγγελόπουλος (78′ Κοντογιαννόπουλος), Μακρής, Σαρρηγιάννης, Ζότο.

 

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας):

Πίνης, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης (70′ Λουβής), Δούμουρας (70′ Γκέκα), Αγγελάκης, Ντούνιας, Τσαγκάρης, Μουκίδης, Τραορέ, Μενδρινός, Σαούλιας (25′ λόγω τραυμ. Καλομοίρης)


πηγή: koinoniki.gr