Ευχαριστήρια επιστολή Κυριάκου Μαριδάκη στο Greek News & Radio της Φλόριντα


Ευχαριστώ θερμά την συντακτική δημοσιογραφική ομάδα του Greek News & Radio της Φλόριντα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για την ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση, των πολύχρονων εθελοντικών δράσεων μου, προβάλλοντας την Ελλάδα τον πολιτισμό, τις αρχές και τις αξίες μας.


Κυριάκος Μαριδάκης: Ο Έλληνας της Διεθνούς Πολιτιστικής Διπλωματίας

Τόσο στην Δύση όσο και στην Ανατολή, ο Κυριάκος Μαριδάκης, ο κορυφαίος Έλληνας της Διεθνούς Πολιτιστικής Διπλωματίας, προβάλλει με μεγάλη συνέπεια τα τελευταία χρόνια την ελληνική κληρονομιά, την ελληνική κουλτούρα και τον ελληνικό τρόπο σκέψης.

Ιδρυτής του “Σαλαμίς” Διεθνους Ιδρύματος, Ιδρυτής της Ελληνο-Ισραηλινής Ενωσης, μελος του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Ιδρυτής του Ροταριανού Ομίλου της Σαλαμινας, τ.Β.Διοικητής-Τομεάρχης της Διακρατικής Επιτροπής της Ροταριανής Περιφέρειας 2470 Ελλάδας-Ισραήλ, Μέλος της Διεθνούς Διπλωματικής Λέσχης της Ελβετίας και εν τέλει βραβευμένος από το Παγκόσμιο Κέντρο Ελληνισμού, ο Κυριάκος Μαριδάκης αναλαμβάνει δράσεις οι οποίες ευαισθητοποιούν την διεθνή κοινότητα για θέματα που αφορούν την Ελλάδα.


Αλλά, πέραν όλων αυτών, ο Κυριάκος Μαριδάκης εχθές, είχε γενέθλια, και με αφορμή αυτό το γεγονός μας έστειλε τις ευχαριστίες του για τις ευχές που έλαβε.

“Δεν σταματούν εδώ και δύο ημέρες, τα εκατοντάδες  μηνύματα με πρωτότυπες όμορφες ευχές που λαμβάνω συνεχώς με πολύ αγάπη, από όλα τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια.
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μου. Αντεύχομαι Ειρήνη σε όλον τον κόσμο , Υγεία, Αγάπη και καλή Ανάσταση στις ψυχες όλων μας. “

Διαβάστε περισσότερα εδώ