Ένα μήνα παράταση για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών και μάλιστα αυστηρά μέχρι 30 Ιουνίου


ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!! ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!

ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΑΣ . ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.


Ένα μήνα παράταση για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών και μάλιστα αυστηρά μέχρι 30 Ιουνίου.

Σήμερα το μεσημέρι 27/5 ο Υπουργός Περιβάλλοντος και ενέργειας ανακοίνωσε την παράταση στις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών για ένα μήνα.


Υπήρξαν πιέσεις από φορείς μεταξύ των οποίων και από εμάς από την Σαλαμίνα, με επείγουσα επιστολή την οποία στείλαμε στον κ. Υπουργό αλλά και στον Γεν Γραμματέα κ. Αραβώση με τα γραφεία των οποίων είχαμε συνεχή επαφή.

Το όνομα του Πανσαλαμινίου Συλλόγου ακούστηκε σήμερα στη Βουλή μετά την αναφορά της Βουλευτού κας Νίνας Κασιμάτη προς τον Πρόεδρο της Βουλής , η οποία είχε επικαλεστεί την επιστολή μας και ζητούσε επίμονα τρίμηνη παράταση.

Εάν όμως εμείς βάλαμε το δικό μας λιθαράκι, μεγάλη πίεση άσκησε και η Κρήτη σε συνάντηση που είχε σήμερα η κα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος , και η οποία μίλησε για σοβαρή αναγκαιότητα για παράταση , αφού η Κρήτη έχει σοβαρό πρόβλημα με τις αντιρρήσεις.

Η Κυβέρνησε κατανόησε ότι το χρονικό όριο 3 ημερών που έδωσε μέχρι την Τρίτη 31 Μαίου για υποβολή ηλεκτρονικών αντιρρήσεων δεν ήταν αρκετό και δέχτηκε τις εισηγήσεις Βουλευτών και φορέων για παράταση αντιρρήσεων μέχρι ένα μήνα.

Με την τελευταία αυτή παράταση οι πολίτες μπορούν να προβούν στις αντιρρήσεις τους ηλεκτρονικά και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους αργότερα.

Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος για όλες τις λεπτομέρειες.

 

Μετά και από αυτή την παράταση δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία. Εάν δεν προχωρήσετε στην αντίρρηση παραδέχεστε ότι η ιδιοκτησία σας είναι δασική και αυτό θα είναι πολύ αρνητικό.

Μην αμελείτε ένα σοβαρό θέμα. Κάνετε την αντίρρηση με τον οποιοδήποτε τρόπο.

 

Μάνος Δερτούζος