Η υποκρισία του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας


Μετά τις καταγγελίες μας στο Λιμεναρχείο στις 17/12/2021  αλλά και στις 19/5/22 για την παράνομη κεραία κινητής  τηλεφωνίας στην Κυνόσουρα, το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας
  “ξύπνησε” και προσπάθησε να δείξει και αυτό την ευαισθησία του  με την απόφαση 39/2022 της 25-5-22.  Ξεχνώντας την πλήρη αδιαφορία τους για την παρανομία που  βασιλεύει στους αρχαιολογικούς χώρους, άρχισαν να  “ξεσπαθώνουν” για τη δήθεν προστασία των αρχαιοτήτων και  του... λαϊκού συμφέροντος!!!  

Πού το θυμήθηκαν οι ευλογημένοι? 

Ωραία λόγια, παχιά, αλλά άσφαιρα και ιδίως πονηρά.  Η πολιτική μεθόδευση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Κατ’  αρχάς έδειξαν την “ευαισθησία” τους εναντίον της παρανομίας  χωρίς να εκδώσουν ούτε ένα καταδικαστικό ψήφισμα….!!!! 

Το κάλπικο “δάκρυ”.!  

Μετά, παρέπεμψαν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο  θα πάρει μια απόφαση όπως και τόσες άλλες που πιθανόν θα  καταλήξει στα αζήτητα.  

Τρίτο και βασικότερο, “ξέχασαν” τις ευθύνες του Λιμεναρχείου  ενώ ήταν παρών ο καθ’ ύλην αρμόδιος Διοικητής του  Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας και μέλος του Λιμενικού  Ταμείου.  

Πολύ περίεργη μεθόδευση όταν γνωρίζουν ότι το Λιμεναρχείο είναι  υπεύθυνο για την περιοχή, το Υπουργείο Πολιτισμού έχει εκδώσει  έγγραφο για την άμεση απομάκρυνση της κεραίας από το 2018 και  η Επιτροπή μας έχει στείλει έγγραφο από τον Δεκέμβριο και έχει  κάνει καταγγελία πριν ένα μήνα.  

Κύριοι του Λιμενικού Ταμείου. Σταματήστε τα όψιμα δάκρυα  και απαιτείστε από το Λιμεναρχείο να κάνει το καθήκον του. 

 Όχι άλλα τερτίπια. 


 Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων Σαλαμίνας.