Μάνος Δερτούζος: Ακόμη και η καπηλεία έχει τα όρια της


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!! ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ.

 ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!!!

 Σε λιτή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Περιβάλλοντος , λίγες ώρες προτού λήξει η προθεσμία , ανέφερε ότι χορηγείται παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών μέχρι 15 Ιουλίου.

 

Είχαν προηγηθεί επί 10 μέρες ασφυκτικές πιέσεις .

Σχεδόν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας , από όλες τις παρατάξεις και φορείς, πιέζοντας τον Υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας να δώσει παράταση.

Στις 26 Μαϊου κάτω από τις πιέσεις ο κ. Σκρέκας υπόσχεται ένα μήνα παράταση μέχρι 30 Ιουνίου. Στις 27 Μαϊου ο κ. Αμυράς Υφυπουργός Περιβάλλοντος ανακοινώνει την παράταση και στις 30 Μαίου λίγες ώρες προτού η προθεσμία λήξει , ανακοινώνεται η παράταση των αντιρρήσεων μέχρι 15 Ιουλίου δηλαδή 15 μέρες ακόμη.

 





Αφού η παράταση έχει δοθεί από 27 Μαϊου , ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος, ακούγοντας σε σχόλια την κατακραυγή του κόσμου , συνάντησε τον κ. Αμυρά Υφυπουργό Περιβάλλοντος ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ στις 30 Μαϊου!!!!.

 

Ο κ. Δήμαρχος μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση , πανηγυρίζοντας αργά το βράδυ στις 30 Μαίου , ότι η παράταση δόθηκε ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!! συνάντησε τον κ . Αμυρά (λίγες ώρες προτού λήξει η προθεσμία), ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΣ και ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΣ την προσπάθεια όλων των Βουλευτών από όλη την Ελλάδα , ( από την Σαλαμίνα Κασιμάτη-Ραγκούση) αυτοδιοικητικών και φορέων και φυσικά και την δική μου.

Ο κ. Υπουργός περίμενε τελευταία στιγμή τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να τον συναντήσει για να αποφασίσει για την παράταση!!!!!

 

Μπράβο Δήμαρχε!!!!! Ωραία μία ακόμη φωτογραφία!!!

 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΙΔΙΑΜΑΤΑ…...

 

Μάνος   Δερτούζος