Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήξερε ότι υπάρχουν περιοχές όπως η Σαλαμίνα και ο Ασπρόπυργος


Τα "μαρτύρια" που πέρασε η Σπυροπούλου αυτή τη σεζόν: "Πήγα σε σπίτια κανονικών ανθρώπων 50 τ.μ. με ένα μπάνιο και περιοχές όπως η Σαλαμίνα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν".

Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά χρήσιμη όπως φαίνεται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού για χάρη της εκπομπής της "Κάτι Ξαναψήνεται" η οποία έκανε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και άλλες περιοχές της Αττικής εκτός από την Εκάλη, τη Γλυφάδα και το Κολωνάκι.  Η Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου έκανε κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν εντύπωση.

Η ίδια τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να… μελετήσει άτομα "κανονικούς ανθρώπους" όπως τους χαρακτήρισε, που ζουν σε περιοχές άγνωστες για εκείνη. Όπως Ασπρόπυργος και η Σαλαμίνα, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσε μέχρι και φέτος…

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

"Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το "Κάτι Ξαναψήνεται". Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…" είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά, αναφερόμενη στην εκπομπή της.

"Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…" είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

"Δεν ήξερες ότι υπάρχει ο Ασπρόπυργος;" αναρωτήθηκε ο Μουτσινάς.

"Ε, τον Ασπρόπυργο τον ξέραμε... Τη Σαλαμίνα όχι..." απάντησε η παρουσιάστρια προσθέτοντας για το "μαρτύριο" που έζησε αυτή τη σεζόν:

"Μπήκα σε σπίτια 50 τετραγωνικά μέτρα με ένα μπάνιο..." ανέφερε έκπληκτη η Σπυροπούλου.

Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη 

Μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα", η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε αν άκουσε καλά κάποιες δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.  

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε: "Άκουσα καλά; Νιώθω ότι δεν άκουσα 100% καλά αυτά που είπε…. Ένιωσα λίγο στεναχωρημένη από όλο αυτό".

πηγή: thetoc.gr