Έγκλημα στη Σαλαμίνα: «Δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι»


Τι κατέθεσε στην αστυνομία ο φερόμενος μητροκτόνος, που δεν ομολογεί.

Πεπεισμένοι ότι έχουν στα χέρια τους τον μητροκτόνο της Σαλαμίνας είναι τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, τα οποία απέστειλαν στον αρμόδιο εισαγγελέα τη δικογραφία για τον θάνατο της 77χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Κυνοσούρα, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας έχουν όλα τα δεδομένα στα χέρια τους για να κατηγορήσουν τον 57χρονο γιο της ως τον άνθρωπο, ο οποίος της αφαίρεσε τη ζωή, αλλά δεν έχουν την ομολογία του.

Ο 57χρονος, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Παραδέχθηκε ότι δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τη μητέρα του, καθώς δεν του επέτρεπε να βγαίνει από το σπίτι, αλλά δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δώσει λεπτομέρειες για την πράξη του.

Γείτονες της 77χρονης είχαν να δουν τη γυναίκα τουλάχιστον δύο ημέρες, ανησύχησαν και κάλεσαν τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, την εντόπισαν νεκρή και στον ίδιο χώρο τον 57χρονο γιο της, στου οποίου την προσαγωγή προχώρησαν αμέσως.

Ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ή θα διατάξει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς.