OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ "ΥΠΟΜΟΝΗ"


OPEN 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ  ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ «ΥΠΟΜΟΝΗ» 2022

Το Σαββατοκύριακο 28, 29Μαΐου, ο ΝΟΒΣ διοργάνωσε τον Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΥΠΟΜΟΝΗ» για σκάφη τύπου BUGκαι OPTIMIST, στον κόλπο της Σαλαμίνας, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Στον αγώνα που ήταν αφιερωμένος στην εορτή της Αγίας Υπομονής, προστάτιδας των καρκινοπαθών που τιμάται 29 Μαΐου, συμμετείχαν  5 Ν. Όμιλοι από το Φάληρο, το Πέραμα, τα Σελήνια και την Ελευσίνα, με 34 αθλητές στις 2 κατηγορίες. Διεξήχθησαν 7 συνολικά Ιστιοδρομίες, 4 το Σάββατο και 3 την Κυριακή. Οι άστατες και διαφορετικές καιρικές συνθήκες συνέβαλλαν στην απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας από τους μικρούς αθλητές. 

Την Κυριακή το απόγευμα έγιναν οι απονομές επάθλων στους νικητές με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ. Πολυνίκης Όμιλος ο ΝΟΒΣ με μία 1η, δύο 2ες, και δύο 3ες θέσεις


Παρευρέθηκαν εκ μέρους της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Αντιπρόεδρος κ. Γ. Παπαστεφάνου, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων κ. Δ. Χριστοφόρου και το Μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Χ. Αδάμ, που έκαναν και τις απονομές επάθλων στους νικητές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας Λ. Ψαλτόπουλο και Π. Μέλλιο, για την διάθεση των σκαφών τους στις ανάγκες της Επιτροπής Αγώνα. Τον Πρόεδρο του ΝΟΣΕΛ κ. Α. Καΐρη για την βοήθειά του, και την Επιτροπή Αγώνα που αποτελείτο από τους Ν. Συρίγο, Κ. Πετρόπουλο, Π. Τσιχλάκη, Ν. Γενικαλιώτη και Λ. Μπεναμέρ.



Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι τα εξής:

 

Σκάφη τύπου BUG

1ος

ΤΣΕΒΑΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΝΟΒΣ

2ος

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΟΒΣ

3ος

ΜΑΓΙΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΟΒΣ

 




Σκάφη τύπουOPTIMIST Αγόρια

1ος

ΝΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΑΥΤ. ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

2ος

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΑΥΤ. ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

3ος

ΖΗΜΑΤΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΑΥΤ. ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

 


Σκάφη τύπου OPTIMIST Κορίτσια

1η

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ

ΝΑΥΤ. ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2η

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΊΑ - ΜΑΡΙΑ

ΝΟΒΣ

3η

ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΟΒΣ




Εκ του  Διοικητικού  Συμβουλίου