Πρόσκληση 18ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας


Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.  3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του N.4555/ 2018 και  την υπ’ αριθμ. 375/2-6-2022 εγκύκλιο του Υπ. Ες. , να σας καλέσω σε  ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, δια ζώσης , την 28ην  Ιουνίου 2022, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 15.00 μ.μ. για λήψη  αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

1.- Έγκριση Εσόδων - Εξόδων Α’ τριμήνου έτους 2022 του Δήμου  Σαλαμίνας. 

2.- Αντικατάσταση υπολόγου που αφορά την διαχείριση λογαριασμού ειδικού  σκοπού στην ALPHA BANK. 

3.- Είσπραξη προκαταβολών από ιδιοκτήτες ακινήτων περιοχής Β’ κατοικίας  του Δήμου Σαλαμίνας, για την χρηματοδότηση της μελέτης « Αναθεώρηση  (Επανέγκριση ) Πολεοδομικής μελέτης περιοχών Β΄κατοικίας Αγ. Δημήτριος  -Ζορμπαλά- Περιστέρια – Μαρούδι » Δήμου Σαλαμίνας.  

4.- Είσπραξη χρηματικών προκαταβολών από ιδιοκτήτες ακινήτων των  οικιστικών περιοχών Α’ κατοικίας του Δήμου Σαλαμίνας, για την  χρηματοδότηση της μελέτης « Κτηματογράφηση,πολεοδόμηση , πράξη εφαρμογής  οικιστικών περιοχών Α’ κατοικίας » Δήμου Σαλαμίνας. 

5.- Αποδοχή ή μη , της ένστασης που αφορά την τροποποίηση εγκεκριμένου  ρυμοτομικού σχεδίου που αφορά τον χαρακτηρισμό σε εγκεκριμένο πεζόδρομο  υφιστάμενης οδού εντός του Ο.Τ. 124 ( πάροδος θερμοπυλών ) στο Τσάμη  του Δήμου Σαλαμίνας. 

6.- Έγκριση παράτασης του έργου : Κατασκευή Δημοτικής Βιβλιοθήκης στα  Αμπελάικα του Δήμου Σαλαμίνας. 

7.- Συγκρότηση Επιτροπής μεταβίβασης προσκυρωτέων δημοτικών ή  κοινοτικών εκτάσεων. 

8.- ΄Εγκριση υψομετρικής μελέτης της οδού Αθηνάς, μεταξύ των Ο.Τ.  245-270 και της Λεωφ. Ρέστη μεταξύ του Ο.Τ. 245 και της Λεωφ. Ρέστη  στην περιοχή Ρέστη του Δήμου Σαλαμίνας .

9.- Έγκριση παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου σε τμήμα της παραλίας  Γυάλας, με την διαδικασία της εκμίσθωσης κατόπιν δημοπρασίας, για την  τοποθέτηση κινητής καντίνας. 

10.- Έγκριση κανονισμού χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων καθώς και  παράταση του ωραρίου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

11.- Ακύρωση ή μη, της 170/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  που αφορά την επανεπιβολή της αρθείσης ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης του  εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στο Ο.Τ. Κ.Χ. 1152 θέση « Λάκκα  Μούλκι»» της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας. 

12.- Λήψη απόφασης , σχετικά με την υπόθεση της πρώην εργαζόμενης στον  Δήμο Σαλαμίνας κας Όλγας Κιαμίλη.  

13.- Έγκριση αναγκαιότητας ονομασίας οδού.  


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΣΥΜΕΩΝ ΓΑΛΕΟΣ