Καταγγελία πολίτη: Οικόπεδο- χωματερή στα Παλούκια - Εστία μόλυνσης και πιθανής εκδήλωσης πυρκαγιάς


Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι στην περιοχή των Παλουκίων Σαλαμίνας οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 5-7 υπάρχει ένα οικόπεδο το οποίο έχει μετατραπεί σε χωματερή χρόνια τώρα, αποτελώντας δημόσιο κίνδυνο για τη γειτονιά και με την έναρξη του καλοκαιριού αποτελεί σίγουρα εστία πιθανής πυρκαγιάς.

Παρακαλώ τους αρμόδιους φορείς όταν μπορούν να στείλουν ένα κλιμάκιο της καθαριότητας του δήμου ή της πυροσβεστικής είτε με την συνεργασία των αρμοδίων φορέων ώστε να καθαριστεί και να απολυμανθεί .




Με αυτήν την αναγκαία ενέργεια η γειτονιά δεν θα είναι ούτε τόπος συγκέντρωσης ποντικιών/κατσαρίδων ούτε θα ελλοχεύει  και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. 

Και ενώ έχω επικοινωνήσει με την πολιτική προστασία και εκείνη έχει προωθήσει το θέμα στο Δήμο, ο Δήμος αρνείται εδώ και ένα μήνα να μου απαντήσει έστω να προβεί σε κάποιες ενέργειες που αφορούν την πρόληψη πυρκαγιάς και την καθαριότητα της γειτονιάς