33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΑΙΚΑ ΣΠΡΙΝΤ : 2 ΧΡΥΣΑ, 4 ΑΡΓΥΡΑ, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ


Η αποστολή του ΑΝΣ Γυάλας, στο 33ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ.  Από αριστερά : Αικατερίνη-Ήρα Πούτου, Χριστόφορος Αποστολίδης, Παναγιώτης Βασιλικής,  ο Πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Μερκούρης, ο Προπονητής του Ομίλου Θανάσης Βιλλιώτης,  Γιάννης Γιαννακουλάκος, Αντώνης Μαυρονάσιος και Στέργιος Στιβακτάκης 

Ιδιαιτέρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του ΑΝΣ Γυάλας, στο 33Ο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, που διεξήχθη στις 15-17 Ιουλίου 2022, στο Ολυμπιακό  Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.


Η αποστολή του ΑΝΣ Γυάλας, αποτελείτο από έξι αθλητές και μια αθλήτρια, οι  οποίοι έφεραν στη Σαλαμίνα 2 χρυσά, 4 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλια. 

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα για τον ΑΝΣ, έχουν ως ακολούθως : 

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

1. Στέργιος Στιβακτάκης-Γιάννης Γιαννακουλάκος : Διθέσιο Καγιάκ 500μ Παίδων. 

2. Στέργιος Στιβακτάκης-Γιάννης Γιαννακουλάκος : Διθέσιο Καγιάκ 200μ Παίδων. 


ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 


1. Στέργιος Στιβακτάκης : Μονοθέσιο Καγιάκ 500μ Παίδων. 

2. Στέργιος Στιβακτάκης : Μονοθέσιο Καγιάκ 200μ Παίδων. 

3. Αντώνης Μαυρονάσιος – Χριστόφορος Αποστολίδης : Διθέσιο Καγιάκ 1000μ Εφήβων. 

4. Παναγιώτης Βασιλικής – Αικατερίνη Ήρα Πούτου : Μεικτό Διθέσιο Καγιάκ 500μ Παίδων – Κορασίδων. 


ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

1. Αικατερίνη Ήρα Πούτου : Μονοθέσιο Καγιάκ 500μ.


 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ 

1. Σωτήρης Μπερής – Παναγιώτης Βασιλικής : 4η θέση Τελικού Διθέσιου Καγιάκ 1000μ  Παίδων. 

2. Σωτήρης Μπερής – Παναγιώτης Βασιλικής : 6η θέση Τελικού Διθέσιου Καγιάκ 500μ  Παίδων. 

3. Παναγιώτης Βασιλικής : 9η  θέση Τελικού Μονοθέσιου Καγιάκ 1000μ Παίδων. 

Με τα αποτελέσματα αυτά, επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, η επιτυχής  προετοιμασία του ΑΝΣ Γυάλας και η σταθερή και συνεχής παρουσία του, σε τελικούς και  πρώτες θέσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα για μια συνεχή δεκαετία !


ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ 2022».
ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



Η αποστολή του ΑΝΣ, στις Δοκιμασίες Επιλογής της Εθνικής Ομάδος Κανόε-Καγιάκ Σπριντ,  που θα συμμετάσχει στην διεθνή διοργάνωση «Ολυμπιακές Ελπίδες 2022». Από αριστερά :  Αικατερίνη-Ήρα Πούτου, το μέλος της Εθνικής Ομάδος Στέργιος Στιβακτάκης, ο Προπονητής  του ΑΝΣ Θανάσης Βιλλιώτης και ο νεοεπιλεγής στην Εθνική Ομάδα Γιάννης Γιαννακουλάκος. 

Μετά τον Πρωταθλητή Ελλάδος Στέργιο Στιβακτάκη, που είχε επιλεγεί στην Εθνική  Ομάδα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ τον περασμένο Απρίλιο, ακόμη ένας αθλητής του ΑΝΣ επελέγη  στην Εθνική Ομάδα. 

Πρόκειται για τον επίσης Πρωταθλητή Ελλάδος Γιάννη Γιαννακουλάκο


Αναλυτικότερα, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022, διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό  Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, αγώνες επιλογής των αθλητών και των αθλητριών, που θα  αποτελέσουν την Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, που θα αγωνιστεί στην Διεθνή  διοργάνωση «Ολυμπιακές Ελπίδες 2022», που θα διεξαχθεί στις 8-11 του προσεχούς  Σεπτέμβριο, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. 

Στους αγώνες επιλογής συμμετείχαν, ο Στέργιος Στιβακτάκης που είναι ήδη μέλος  της Εθνικής Ομάδος που προπονείται αυτές τις ημέρες στον Σχοινιά, ο Γιάννης  Γιαννακουλάκος και η Αικατερίνη-Ήρα Πούτου. 

Ο Στέργιος Στιβακτάκης, κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα του Μονοθεσίου  Καγιάκ 500μ των γεννηθέντων το 2006 και επαναβεβαίωσε τη θέση του στην Εθνική Ομάδα. 

Ο Γιάννης Γιαννακουλάκος, τερμάτισε 1ος στο αγώνισμα του Μονοθεσίου Καγιάκ  200μ των γεννηθέντων το 2006 και με το αποτέλεσμα αυτό, επελέγη ως αθλητής της  Εθνικής Ομάδος. 

Η επίσης Πρωταθλήτρια Αικατερίνη-Ήρα Πούτου, αγωνίστηκε στο Μονοθέσιο  Καγιάκ 200μ και 500μ των γεννηθέντων το 2007. Κατέβαλε αξιόλογη προσπάθεια, με κύριο  σκοπό, σε αυτή τη φάση, την απόκτηση πολύτιμης αγωνιστικής εμπειρίας. 

Κατόπιν των αποτελεσμάτων των αγώνων επιλογής, ο ΑΝΣ Γυάλας θα  εκπροσωπείται, πλέον, με δύο αθλητές του στην Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ, ακόμη μια  απόδειξη της επιτυχημένης προετοιμασίας που πραγματοποιείται στον ΑΝΣ ! 

Ο Στέργιος Στιβακτάκης και ο Γιάννης Γιαννακουλάκος, επιβραβεύτηκαν με αυτή  τους την επιτυχία, για την πολύ κοπιαστική προετοιμασία που ξεκίνησε πέρυσι τον  Σεπτέμβριο και κορυφώνεται τώρα !