Ο επιβλητικός Αρχηγός μας επιστρέφει στον ΑΙAΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !


Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την Μεταγραφή του Σαλαμίνιου Ποδοσφαιριστή ZΩΗ ΚΟΚΛΙΩΤΗ !

Ο επιβλητικός Αρχηγός μας επιστρέφει στον ΑΙAΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το έτος 1999 στην ΄΄Αναγγένηση Σαλαμίνας΄΄ που λειτουργούσε ως Θυγατρική Ομάδα του Αίαντα, με Πρόεδρο τον κο Κώστα Αγαπίου, και από πολύ νωρίς ο Ζώης κλήθηκε στις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Πειραιά !
Στην συνέχεια εντάχθηκε στον Αίαντα Σαλαμίνας και αγωνίστηκε για δέκα χρόνια 2001 – 2011 ! Συγκεκριμένα ένα (1) έτος στην Α΄ Κατηγορία, πέντε (5) έτη στην Δ΄ Εθνική & τέσσερα (4) έτη στην Γ΄ Εθνική ως Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, με επιστέγασμα των επιτυχιών του την κατάκτηση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πειραιά το έτος 2007 υπό τις οδηγίες του Προπονητή Η. Φυντάνη και με αντίπαλο τον Σαρωνικό Αίγινας, αλλά και με δύο ανόδους ως Πρωταθλητής σε Δ΄ Εθνική & Γ΄ Εθνική.
Ο Ζώης ήταν Αρχηγός του Αίαντα για πάνω από επτά (7) Αγωνιστικές Περιόδους, και η προσφορά του στην Ομάδα μας ήταν τεράστια ! Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην ΄΄ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ΄΄ με Πρόεδρο τον κο Αλέξη Κούγια & Προπονητή τον κ. Ηλία Φυντάνη, όπου και εκεί στέφτηκε Πρωταθλητής και με άνοδο της Ομάδας της Αχαΐας στην Β΄ Εθνική Κατηγορία ! Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ΄΄Α.Ο. ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ΄΄, ΄΄Α.Γ.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄, αλλά και στις Ομάδες του Νησιού μας ΄΄Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ΄΄, ΄΄Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ΄΄ & ΄΄Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ΄΄.
Ο ιστορικός Σύλλογος μας θεωρεί ιερή υποχρέωση να υποδεχθεί στις τάξεις του τον Ζώη Κοκλιώτη, κίνηση που δείχνει το μεγαλείο του Βασιλιά Αίαντα, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την διαχρονική ποδοσφαιρική του αξία !
ΖΩΗ σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν !
< /div>