Απαντήστε κε Τσαβαρή


 του Γιώργου Κοκκινίδη 


- Γιατί δηλώσατε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ότι διαλύετε το συνδυασμό σας “Πρωτοβουλία Πολιτών”? Με ποιες διαδικασίες ενεργήσατε? Υπήρξε συνέχεια ή ήταν μία ακόμα σαπουνόφουσκα για να δικαιολογήσετε τη μεγάλη κωλοτούμπα και τη “μετάγγιση” ψηφοφόρων και συμβούλων στον μέχρι χθες ορκισμένο πολιτικό σας αντίπαλο?

- Γιατί δώσατε συγχωροχάρτι στον Δήμαρχο που τον χαρακτηρίζατε αλαζόνα, ανεύθυνο, υπηρέτη των μεγάλων συμφερόντων, ημιμαθή, οπαδό της πολιτικής αναλήθειας, που απαξιώνει τους θεσμούς, που παραπλανά τους δημότες, που χρησιμοποιεί το Δήμο ως λάφυρο, που βολεύει ημετέρους, που έχει στρατιά ειδικών συμβούλων, που προβαίνει σε σωρεία απ' ευθείας αναθέσεις και χίλια μύρια ακόμα?
Έμεινε κάτι απ' αυτά κε Τσαβαρή ή τα πήρε το ποτάμι της λήθης και της μεταμέλειας?

- Γιατί βρισκόσαστε σε διαρκή αντιπαράθεση με τον στενό πολικό σας φίλο και συνεργάτη κο Δερτούζο, απαιτώντας την καταδίκη του, ακόμα και για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα?

- Γιατί παραβιάσατε την υπόσχεση ότι θα παραμείνετε πιστός μέχρι τέλους στον ρόλο της αντιπολίτευσης που απαιτεί η Δημοκρατία και επιβάλλει  η εντολή της ψήφου των δημοτών?

- Γιατί συμφωνήσατε να διοριστεί ως Αντιδήμαρχος Αμπελακίων, ένα μέλος του συνδυασμού σας?

- Εσείς ποιο "Υπουργείο" θα αναλάβετε?

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα μείνουν κάποιοι από την "Πρωτοβουλία Πολιτών" πιστοί στις αρχές, τις αξίες, τα οράματα και τα προγράμματα με τα οποία εκλέχτηκαν, και θα συνεχίσουν να τα υπηρετούν, σε πείσμα όσων τα απεμπόλησαν, ή τα "λησμόνησαν", ή τα συμψήφισαν για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Κύριε Τσαβαρή
ο λαός δεν ξεχνά...