Πρόσκληση 35ης συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας


Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθ. 77 του Ν. 4555/2018 και της εγκ. 374/30-5-2022, να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνος, που θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, την 29η - 8 - 2022 ημέρα της εβδομάδας ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 9.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα. 


1. Αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων έγκρισης του δανείου και εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο. 

2. Τροποποίηση της με αριθμό 58/2022 Απόφασης Οικονομικής που αφορούσε Είσπραξη χρηματικών προκαταβολών από ιδιοκτήτες ακινήτων των οικιστικών περιοχών Α΄ κατοικίας του Δήμου Σαλαμίνας για την χρηματοδότηση της μελέτης «Κτηματογράφηση, πολεοδόμηση, πράξη εφαρμογής οικιστικών περιοχών Α΄ κατοικίας» Δήμου Σαλαμίνας, επανακαθορισμός της αξίας των οικοπέδων περιοχών Α΄ Κατοικίας και διαγραφή του υπ’ αρ. 606/15-7-2022 Χ.Κ. 

3. Εισηγητική έκθεση της Ο.Ε. προς το Δ.Σ. για την 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2022. 

4. Έγκριση παράτασης του συμβατικού χρόνου της «Προμήθειας - τοποθέτησης εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των Δήμων της χώρας (Φιλόδημος ΙΙ)». 

5. Έγκριση (ΙΙΙ) Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για τις «Δασοτεχνικές Εργασίες και δασοκομικοί χειρισμοί πρόληψης Δασικών Πυρκαγιών στο Δήμο Σαλαμίνας (Πυροπροστασία)» και κατακύρωση αυτού. 

6. Έγκριση (ΙΙΙ) Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για την «Επισκευή – Συντήρηση Δικτύου VACUUM» και κατακύρωση αυτού. 

7. Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγηση Προσφορών για την «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων, με στόχο την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Σαλαμίνας». 

8. Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών Εκποίησης Μίσθωσης ή Εκμίσθωσης Κινητών και Ακινήτων του Δήμου που αφορά την εκμίσθωση δύο (2) καταστημάτων σε Κ.Χ. εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Σαλαμίνας (εντός της Δημοτικής Ιχθυαγοράς), αρμοδιότητας Δήμου Σαλαμίνας, για τη στέγαση επιχειρήσεων οπωρολαχανοπωλείων, υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατακύρωση αυτού. 

9. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών & Αξιολόγησης προσφορών για το διαγωνισμό με τίτλο: «Ψηφιακή ανάδειξη της Σαλαμίνας μέσω παρουσίασης της ιστορίας και του πολιτιστικού της αποθέματος με χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών συστημάτων». 

10. Αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, επιδοτήσεων, δωρεών προς το Δήμο και αποφάσεων ένταξης πράξεών του σε αναπτυξιακά προγράμματα. 

11. Ψήφιση εξειδίκευσης της πίστωσης που αφορά: «Διενέργεια εκδηλώσεων Ευριπίδεια 2022». 

12. Κατάθεση τιμολογίων για την εγγραφή τους σε κωδικό παρελθούσης χρήσης. 


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ