Μιχάλης Λιβανός: Νέο πολιτικό γραφείο στη Σαλαμίνα


Μεγάλη κινητικότητα και στη Β Εκλογική Περιφέρεια του Πειραιά, καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία ενόψει των Εθνικών Εκλογών του 2023.

Σύμφωνα με τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί για έντυπο μέσο ενημέρωσης, στη Β Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, φαίνεται πως καταγράφεται ισχυρή τάση για αλλαγή των συσχετισμών, όπως αυτοί καταγράφηκαν στις εκλογές του 2019!

Πιο συγκεκριμένα, ο πολιτευτής της ΝΔ και ιατρός – καρδιολόγος στο επάγγελμα Μιχάλης Λιβανός, φαίνεται να αναπτύσσει σημαντική δυναμική, οδεύοντας για πρωτιά ολοταχώς!

Την πίεση αυτή δέχονται οι δυο εκλεγμένοι Βουλευτές της ΝΔ στη Β Πειραιά, Γιάννης Τραγάκης και Δημήτρης Μαρκόπουλος, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν εξαντλήσει τις πολιτικές τους εφεδρείες.

Σε αντίθεση με τον Μιχάλη Λιβανό ο οποίος και λόγω επαγγέλματος και λόγω της μεγάλης διαδρομής του στο κόμμα από τη νεολαία μέχρι σήμερα, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, τόσο σε κομματικούς όσο και απλούς πολίτες.

«Επενδύει» στη Σαλαμίνα

Προς αυτήν την κατεύθυνση και όντας γνώστης αυτής της δυναμικής, ο Μιχάλης Λιβανός «επενδύει» στη Σαλαμίνα με το άνοιγμα προεκλογικού γραφείου!


Τη λειτουργία του νέου του γραφείου στο νησί της Β Πειραιά με την καθοριστική συμβολή στην εκλογή Βουλευτή για τη ΝΔ, ανακοίνωσε ο κ. Λιβανός μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα σόσιαλ μίντια.

πηγή:piraeuspress.gr