Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας: Η Διοίκηση Παναγόπουλου με μια λογική "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"...


Η Διοίκηση Παναγόπουλου με μια λογική "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε", τελευταίες μέρες του χρόνου, μας καλεί να "συζητήσουμε" στα γρήγορα (fast track), δια περιφοράς πολύ σοβαρά ζητηματα για τον Δήμο μας, οπως η 5η αναμόρφωση προϋπολογισμού , η διόρθωση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου μας,  η παράτασης προθεσμίας  του έργου ( επισκευή & συντήρηση σχολικών κτιρίων ) η κατανομή λειτουργικών δαπανών στα σχολεία.


Γιατί άραγε; Αλήθεια, ποια σκοπιμότητα υπάρχει ;

Η Δημοτική αρχή έχει επιλεκτικά "κακή σχέση" με τον προγραμματισμό… 

Ενώ έχει άπλετο χρόνο για φιέστες και φωτογραφίσεις.....  "δυσκολεύεται" πάρα πολύ στον προγραμματισμό των συνεδριάσεων και της συζήτησης θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο.

Η στάση της είναι επιεικώς προκλητική. Εμείς, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας ως Λαϊκής Συσπείρωσης τέτοιου είδους εκφυλιστικές διαδικασίες και εχουμε δηλώσει  ότι δε θα παίρνουμε  μέρος σε τέτοιες  συνεδριάσεις. Οι υπολοιποι δημοτικοι σύμβουλοι γιατι συναινούν σε τετοιες εκφυλιστικές διαδικασίες;

Ζητάμε από την Δημοτική αρχή του κ. Παναγόπουλου να σταματήσει να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο και να φέρει τα ζητήματα αυτά σε κανονική, τακτική, δια ζώσης συνεδρίαση.