Η υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στον ΚΡΗΤΗ FM και τον Γρηγόρη Καπετανάκη


Συνέντευξη στον ΚΡΗΤΗ FM και στον Γρηγόρη Καπετανάκη παραχώρησε η υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Ο Γρηγόρης Καπετανάκης με ανάρτησή του στο Facebook  σημειώνει:

"Η υποψήφια Δήμρχος κ. Βάσω Μπόγρη, ανταποκρινόμενη άμεσα και θετικά στην πρόσκλησή μου, παρεχώρησε συνέντευξη στον Κρήτη fm, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε στη σελίδα του σταθμού στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCwbRJgVfngdikvYrmoPJKEQ?app=desktop είτε στο προφίλ μου στο fb. 


Εδώ θα αναφέρω απλά την προσωπική εντύπωση που σχημάτισα για την κ. Μπόγρη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Πρόκειται για άτομο με συγκροτημένη σκέψη που λέει τα πάντα με το όνομά τους και απέδειξε ότι το όραμα και το σχέδιο που έχει για τη Σαλαμίνα δεν είναι προεκλογικά λόγια. 

Η μέχρι τώρα θητεία της στην πολιτική ζωή του τόπου και ειδικά η θέση της Αντιπεριφέρειας Νήσων, την έχει εφοδιάσει με τις κατάλληλες γνώσεις και την εμπειρία για να ανταποκριθεί θετικά στα νέα καθήκοντα που ενδεχομένως θα αναλάβει ως Δήμαρχος του νησιού μας. Ξεκαθάρισε αρκετές φορές επίμονα ότι δεν θα είναι Δήμαρχος των "ημετέρων" αλλά όλων των κατοίκων, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και επιλογές, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ενότητας που τόσο πολύ ανάγκη έχει το νησί μας! Δήλωσε επίσης αποφασισμένη και έντονα διεκδικητική, έτσι ώστε να μη χαθεί άλλο χρήμα από τα χρηματοδοτικά προγράμματα. 

Επίσης είναι σωστά επικοινωνιακή, απορρίπτοντας τις ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες το μόνο που δείχνουν είναι έλλειψη επιχειρημάτων και σπέρνουν το διχασμό. Η κ. Μπόγρη είναι επίσης θαρραλέα, αφού αποδέχθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον την ιδέα να συμμετάσχει, σε κατάλληλη χρονική στιγμή, σε ανοιχτό διάλογο (debate) με τους άλλους υποψηφίους πρόσωπο με πρόσωπο! 

Τελειώνοντας πιστεύω ότι πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία γιατί, ποιός ξέρει, ίσως να είναι ευκαιρία και για τη Σαλαμίνα!.."