Πρόσκληση 11ης έκτακτης συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας


Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 όπως  αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/18 να σας καλέσουμε σε Έκτακτη  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνος, που θα πραγματοποιηθεί διά  ζώσης, την 29η-03-23 ημέρα της εβδομάδας ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 09.00 π.μ. για συζήτηση και  λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα. 

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και κατάρτιση των όρων  διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου: «Συντήρηση πλατειών και κοινόχρηστων χώρων». 

Το κατεπείγον συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η διαγωνιστική  διαδικασία λόγω της αναγκαιότητας πραγματοποίησης του ανωτέρω έργου. 

2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και κατάρτιση των όρων  διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου: «Επισκευή & αποκατάσταση φθορών δικτύου  ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Φανερωμένης». 

Το κατεπείγον συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η διαγωνιστική  διαδικασία λόγω της αναγκαιότητας πραγματοποίησης του ανωτέρω έργου.  

3. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης για την υλοποίηση της δράσης: «Ανακύκλωση αποβλήτων  ιματισμού» στην επικράτεια του Δήμου Σαλαμίνας και κατακύρωση αυτού. 

Το κατεπείγον συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία. 

4. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΕΔΣΝΑ και Δήμου Σαλαμίνας με  αντικείμενο με λειοτεμαχισμό και μεταφόρτωση ογκωδών και απορριμμάτων πρασίνου και  έγκριση σχεδίου σύμβασης. 

Το κατεπείγον συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει η προγραμματική  σύμβαση λόγω των αυξημένων αναγκών αποκομιδής/μεταφοράς ογκωδών & απορριμμάτων  πρασίνου. 

5. Αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων  κατανομών Κεντρικών αυτοτελών Πόρων, επιδοτήσεων, δωρεών προς το Δήμο και αποφάσεων  ένταξης πράξεών του σε αναπτυξιακά προγράμματα. 

Το κατεπείγον συνίσταται στην άμεση αποδοχή της επιχορήγησης για την εύρυθμη  λειτουργία του Δήμου.

6. Ορισμός υπόλογου χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής για την έκδοση πιστοποιητικών  ΚΤΕΟ για τα οχήματα του Δήμου.  

Το κατεπείγον συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει άμεσα να εκδοθούν τα πιστοποιητικά  ΚΤΕΟ για τα οχήματα του Δήμου.  

7. Ορισμός νομικού συμβούλου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Μεταβατικού  Σαλαμίνας.  

Το κατεπείγον συνίσταται στο γεγονός ότι έχει ορισθεί δικάσιμος.     


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ   
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ