Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας


Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.  3852/10 όπως αντικαταστάθηκε με τ ο άρθρο 77 του Ν. 4555/18 να  σας καλέσουμε σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνος, διά ζώσης, την 27η -6- 2023 ημέρα της εβδομάδας ΤΡITH και ώρα 8.30 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα.

1. Εισηγητική έκθεση της Ο.Ε. προς το  Δ.Σ. για την 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους  2023. 

Το κατεπείγον του θέματος συνίστατ αι για την εύρυθμη λειτουργία των  υπηρεσιών τουΔήμου . 

2. Έγκριση IΙ Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών, για τον διαγωνισμό που αφορά «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ». 

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται  στην αναγκαιότητα εγκρίσεως του εν λόγω πρακτικού για να συνεχίσει η διαγωνιστική διαδικασία 

3. Έγκριση ΙΙ Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών, για τον  διαγωνισμό που αφορά: «Εργασίες κλάδευσης - κοπής υψηλών και επικίνδυνων δέντρων - Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων πρασίνου -Δασοτεχνικές εργασίες και δασοκομικοί χειρισμοί πρόληψης δασικών  πυρκαγιών στο Δήμο Σαλαμίνας  (ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) & Καθαρισμοί οικοπέδων μετά από διαταγή Δημοσίων Λειτουργών & Δημοσίων Υπηρεσιών». 

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται  στην αναγκαιότητα εγκρίσεως του εν λ όγω πρακτικούπροκειμένου να γίνει η  οριστική κατακύρωση του διαγωνισμο ύ . 

4. Έγκριση ΙΙ Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και  Αξιολόγησης Προσφορών, για τον διαγωνισμό που αφορά: 

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται  στην αναγκαιότητα εγκρίσεως του εν λόγω πρακτικού προκειμένου να γίνει η  οριστική κατακύρωση του διαγωνισμού.


5. Ψήφιση εξειδίκευσης της πίστωσης π ου αφορά: «ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙ ΚΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ  2023». Το κατεπείγον συνίσταται στην αναγκαιότη τα της έγκαιρης οργάνωσης των εκδηλώσεω ν γιατα Σαλαμίνια 2023. 

6. Αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών Κεντρικών Αυτοτελών Π όρων, επιδοτήσεων, δωρεών προς τον δήμο και αποφάσεων ένταξης πράξεών του σε αναπτυξιακά προγράμματα . 

Το κατεπείγον συνίσταται στην αναγκαιότη τα αποδοχής της χρηματοδότησης, διότι αφοράτ ην ΣΤ κατανομή από ΚΑΠ. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ