Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας


Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 όπως  αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/18 να σας καλέσουμε σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνος, διά ζώσης, την 29η-6-2023 ημέρα  της εβδομάδας ΠΕΜΠΤH και ώρα 11.30 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα.  

1. Έγκριση 3ου Πρακτικού Ελέγχου Αιτιολόγησης ασυνήθιστα χαμηλών προσφορών που αφορούν την προμήθεια με τίτλο: «Ευφυή Ολοκληρωμένα Συστήματα για την  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Προστασία του Περιβάλλοντος του Δήμου Σαλαμίνας». 

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στην αναγκαιότητα εγκρίσεως του εν λόγω πρακτικού για να συνεχίσει η διαγωνιστική διαδικασία 

2. Έγκριση 4 ου Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης  Προσφορών, για τον διαγωνισμό που αφορά: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ – ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» 

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στην αναγκαιότητα εγκρίσεως του εν λόγω  πρακτικού προκειμένου να γίνει η οριστική κατακύρωση του διαγωνισμού. 

3. Αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων  κατανομών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, επιδοτήσεων, δωρεών προς τον δήμο και  αποφάσεων ένταξης πράξεών του σε αναπτυξιακά προγράμματα. 

Το κατεπείγον συνίσταται στην αναγκαιότητα αποδοχής της χρηματοδότησης, διότι  αφορά μισθοδοσία προσωπικού καθαριότητας.  

4. Αποδοχή ή μη της πρότασης συμβιβασμού της ομόρρυθμης εταιρείας με την  επωνυμία «ΑΦΕΣ ΜΑΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΗ Ο.Ε.»  

Το κατεπείγον συνίσταται στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας. 

5. Αποδοχή ή μη της πρότασης συμβιβασμού της «ΜΑΡΙΑΣ ΦΩΤΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ». 

Το κατεπείγον συνίσταται στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας.  


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ   

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ