Ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΡΑΤΘΛΗΜΑΤΑ 2023

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ


Οι μεταλλιούχοι αθλητές και αθλήτριες του ΑΝΣ Γυάλας, από το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτύξεως Κανόε-Καγιάκ Σπριντ 2023. Από αριστερά : Ελένη Πάλμου, Ειρηάννα Ανδρεοπούλου, Θανάσης Βιλλιώτης Προπονητής, Ελένη Καρασταμάτη, Σπύρος Καρβούνης, Νίκος Οσιπιάν



Η ομάδα του ΑΝΣ Γυάλας στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτύξεως Κανόε-Καγιάκ Σπριντ 2023. Από αριστερά : Δήμητρα Καζηλιέρη, Ειρηάννα Ανδρεοπούλου, Ελένη Καρασταμάτη, Άρης Παπούλιας, Χρήστος Παπούλιας Έφορος Ναυταθλητισμού, Θανάσης Βιλλιώτης Προπονητής, Ελένη Πάλμου, Σπύρος Καρβούνης, Νίκος Οσιπιάν, Νίκος, Μωραΐτης και Άγγελος Μωραΐτης.



Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδος Κανόε-Καγιάκ Σπριντ του ΑΝΣ Γυάλας Παναγιώτης Βασιλικής (αριστερά) και Σωτήρης Μπερής (δεξιά), με τον Προπονητή τους Θανάση Βιλλιώτη.


Το διαφημιστικό των διεθνών αγώνων ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ 2023, που θα διεξαχθούν στο Πόζναν της Πολωνίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και όπου θα συμμετάσχουν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδος Κανόε-Καγιάκ Σπριντ του ΑΝΣ Γυάλας, Παναγιώτης Βασιλικής και Σωτήρης Μπερής.


Κατόπιν της κατακτήσεως της 2ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μεγάλων Αποστάσεων, τον περασμένο Απρίλιο στο Αιτωλικό, ο ΑΝΣ Γυάλας, συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αναπτύξεως  και Μεγάλων Κατηγορίων στις αποστάσεις των 200μ, 500μ και 1000μ.

Στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτύξεως Κανόε-Καγιάκ Σπρίντ, που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά μεταξύ 14 και 16 Ιουλίου 2023, ΑΝΣ Γυάλας κατέλαβε την 5η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 19 σωματείων, με 1 χρυσό, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια και μόνο με 5 αθλήτριες και 4 αθλητές.


Τα αποτελέσματα για τον ΑΝΣ, έχουν ως εξής:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

1. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ-ΕΛΕΝΗ ΠΑΛΜΟΥ : ΔΙΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 200μ, ΜΕΙΚΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

1. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ : ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 200μ, ΠΡΟΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ.

2. ΣΠΡΥΡΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΟΣΙΠΙΑΝ : ΔΙΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 200μ, ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

1. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ : ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 1000μ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

2. ΕΙΡΗΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ : ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 500μ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

ΑΜΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ : 4η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 1000μ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΑΙ 5η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 500μ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΡΑΧΡΙΩΝ.

ΑΡΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ : 6η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 500μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ 7η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 1000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ : 8η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 100μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ 9η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 500μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΛΜΟΥ : 5η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 200μ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.

ΝΙΚΟΣ ΟΣΙΠΙΑΝ : 6η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 200μ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ.

ΑΡΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ : 5η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΔΙΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 500μ ΜΕΙΚΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΖΗΛΙΕΡΗ : 6η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 500μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ 7η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΟΜΟΘΕΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 1000μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ-ΕΙΡΗΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ : 7η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΔΙΕΘΣΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ 500μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.


Στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ μεγάλων κατηγοριών, που διεξήχθη μεταξύ 20 και 23 Ιουλίου 2023, στο κωπηλατοδρόμιο το Σχινιά, ο ΑΝΣ Γυάλας συμμετείχε με 4 αθλητές και 1 αθλήτρια και κατέκτησε 2 αργυρά και 1 χάλκινα μετάλλια.

Τα αποτελέσματα για τον ΑΝΣ, έχουν ως εξής:


ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

1. ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ-ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ : ΔΙΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 500μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

2. ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ-ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ : ΔΙΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 1000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

1. ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ : ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 1000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΤΟΥ : ΜΕΙΚΡΟ ΔΙΘΕΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ 200μ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι αθλητές Μικέλ Πούσκα και Θανάσης Αλαϊσκας, στα αγωνίσματα των μονοθεσίων Καγιάκ Παίδων 200μ, 500μ και 1000μ, χωρίς να προκριθούν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, παρουσιάζοντας όμως σαφή βελτίωση.

Συνολικά, στα δύο Πρωταθλήματα, ο ΑΝΣ Γυάλας κατέκτησε 1 χρυσό, 4 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.


ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ

Οι αθλητές του ΑΝΣ Γυάλας Τάκης Βασιλικής και Σωτήρης Μπερής, επελέγησαν ως μέλη της  Εθνικής Ομάδος Κανόε-Καγιάκ Σπριντ και θα αγωνιστούν μεταξύ 7 και 10 Σεπτεμβρίου 2023, στο Πόζναν της Πολωνίας, στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, για αθλητές του Κανόε-Καγιάκ Σπριντ ηλικιών 15, 16 και 17 ετών.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που αθλητές του ΑΝΣ Γυάλας, ως μέλη της Εθνικής Ομάδος, θα αγωνιστούν σε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση, για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Κανόε-Καγιάκ Σπριντ από όλο τον κόσμο.