Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας


Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με  τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.  3852/10 όπως αντικαταστάθηκε με τ ο άρθρο 77 του Ν. 4555/18 να  σας καλέσουμε σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνος, διά ζώσης, την 1η -08 - 2023 ημέρα της εβδομάδας ΤΡΙΤΗ  και ώρα 9.00 π.μ. για συζήτηση και  λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα. 

1. Διόρθωση της υπ’ αριθμ. 137/ 2023 απόφ. της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά: Εισηγητική έκθεση τ ης Ο.Ε. προς το Δ.Σ. για την 3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2023. 

Το κατεπείγον συνίσταται στην αναγκαιότητα να συμπληρωθεί στην 3η ανα μόρφωση προϋπ.Έτους 2023 του Δ ήμου ο Κ.Α. 10-7135.018 στο σκέλος των εξόδων, που αφορά «Προμήθεια και Τοποθέτηση κλιματιστικών  & λοιπών ανταλλακτικών αυτών (ΣΑΤ Α)». 

2. Έγκριση Ι και ΙΙ Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για την  ανάδειξη αναδόχου του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑ ΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ». 

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στην αναγκαιότητα εγκρίσεως των εν λόγω πρακτικών προκειμένου να συνεχιστεί η διαγωνιστική διαδικασία . 

3. Έγκριση ΙΙ Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για την  ανάδειξη αναδόχου του έργου με  τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙΣΥΝΤΗΡ ΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ 2022  (ΣΑΤΑ). 

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στην αναγκαιότητα εγκρίσεως του εν λόγω πρακτικού προκειμένου να συνεχιστεί η διαγωνιστική διαδικασία . 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ