Οι κομπάρσοι, τα παπαγαλάκια και η άκρως επιθετική ενέργεια δυσφήμισης της Σαλαμίνας


Ακολουθεί ανακοίνωση του συνδυασμού Το Ν.Η.Σ.Ι. μας:

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται μια «κάψα» ορισμένων κομπάρσων που αποσκοπούν την επόμενη ημέρα των εκλογών να πληρωθούν για την πίστη τους (δίνονται ήδη πολλά λεφτά και περισσότερα ΘΑ…), είτε είναι «νικητές», είτε είναι «ηττημένοι», κατηγορώντας οποιαδήποτε κίνηση του δημάρχου Σαλαμίνος, Γιώργου Παναγόπουλου.

Δεν τους αδικούμε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Μπορεί κάλλιστα, να λένε στους φίλους τους ότι είναι και παπαγαλάκια. Χρωματιστά. Εάν κοιταχτούν στον καθρέφτη τους, εκεί όπου καμαρώνουν κάθε πρωί ότι δήθεν ασκούν ΣΟΒΑΡΗ (και με πυγμή) αντιπολίτευση στον δήμαρχο Σαλαμίνας, θα διαπιστώσουν πόσα χρώματα κουβαλάνε πάνω τους… Και ότι τίποτα άλλο! Το χρώμα τους αλλάζει όποτε πλησιάζουν εκλογές. Ό,τι γίνεται και τώρα. Που τα βρίσκουν τα λεφτά; Ξέρουμε…

Ο συνδυασμός «Το Ν.Η.Σ.Ι. μας» επέλεξε συνειδητά να μην απαντάει επιθετικά όταν κάποιοι και κάποιες έριχναν λάσπη στον ανεμιστήρα..


Όμως αυτό πλέον αλλάζει…

Το ξέρουμε ότι θα τους «θρέψουμε» περισσότερο, αυτό άλλωστε περιμένουν, αλλά θα πέσουν πολλές μάσκες.

Οι «απέναντι» όπως οι ίδιοι καυχιούνται να τους φωνάζουν, θεωρώντας ότι κάνουν πολιτικές… ζημιές στον δήμαρχο και στην «παρέα» του (όπως τονίζουν σε διαδικτυακές συνομιλίες τους των 20 like), ποτέ δεν βγήκαν να πουν μια καλή κουβέντα. Ποτέ.

Ίσως, επειδή ορισμένοι πίστευαν ότι ο Γιώργος Παναγόπουλος είναι ένας από τους πολλούς που πείθεται εύκολα…

Ίσως επειδή ορισμένοι θεωρούσαν ότι ο νυν δήμαρχος, θα τους έδινε δουλίτσες…

Έχουμε πολλά να πούμε έως τις εκλογές.

Αφορμή όμως για τον σημερινό βασικό σχολιασμό επικαιρότητας, όπως το βαπτίσαμε εμείς (σ.σ. ξέρουμε και περιμένουμε με ανυπομονησία από τα παπαγαλάκια να είναι οι νέοι… νονοί), είναι μια ΑΚΡΩΣ προσβλητική ενέργεια απέναντι στους κατοίκους της Σαλαμίνας.

Δεν νοείται κάποιος να θέλει να δυσφημίσει το νησί, επειδή έχει κομματικά γυαλιά και αποσκοπεί στο να γίνει αρεστός στους «απέναντι».

Δεν νοείται να στέλνονται με e-mail παρακαλώ (έχουμε όλα τα στοιχεία του αποστολέα) σε ΜΜΕ της Αθήνας, με στόχο να πλήξουν τον Δήμαρχο Σαλαμίνας και να προστατέψουν την «εκλεκτή» των… απέναντι.

Είναι μια επιθετική ενέργεια.

Θα επανέλθουμε, γιατί ο αποστολέας χρησιμοποίησε στο e-mail σύνδεσμο μιας γνωστής εφημερίδας της Σαλαμίνας που έχει τα χρώματα των παπαγάλων.

Προφανώς, δεν το έκανε μόνος του.

Και κάτι τελευταίο.

Σαν… μήνυμα.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος, δεν θα την πληρώσει…