Οι κάτοικοι της Κούλουρης


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Πήραμε  το πρόγραμμα της νυν Δημοτικής Αρχής για την επόμενη θητεία , αν επανεκλεγεί, και τους νέους στόχους  για τα έτη 2024-2028. Με λαχτάρα το ανοίξαμε και το διαβάσαμε. Με μεγάλη μας όμως απογοήτευση είδαμε ότι για την Παλιά πόλη, την Κούλουρη ,δεν έχει τίποτα στο πρόγραμμα της. 

Δεν τους απασχολεί φαίνεται το έντονο κυκλοφοριακό, η έλλειψη πεζοδρομίων και πεζόδρομων, η απουσία θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων , η αξιοποίηση της παλιάς Πόλης με όσα αξιοθέατα διαθέτει. Καμία ενέργεια για τους διαλυμένους δρόμους  στους οποίους σπάμε τα αυτοκίνητα μας. 

Λεπτομέρειες!

Καμία  πρόβλεψη για τον εξωραϊσμό της ,τον θόρυβο που μας τρελαίνει νύχτα και μέρα ενοχλώντας μωρά, γέρους, άρρωστους, κουρασμένους από τις δουλειές τους κατοίκους.

Κανένα ενδιαφέρον για όλους αυτούς τους ανθρώπους  που ζουν όλη τους την ζωή, στο μέρος αυτό γεννηθήκαν και εκεί θα πεθάνουν.

Πλήρης αδιαφορία για  την αποχέτευση λυμάτων όπου πρέπει να πληρώσει ο Δημότης της Κούλουρης περίπου 5.000 ευρώ για να συνδεθεί με την αποχέτευση για να καθαρίσει η θάλασσα μας. Δεν πρέπει να βρει τρόπο η Δημοτική Αρχή να τους βοηθήσει με κάποια επιδότηση, όπως  γίνεται σε άλλους Δήμους; 

Λεπτομέρειες!

Η όμορφη παραλία μας που έχει γεμίσει τραπεζοκαθίσματα και δεν μπορούν οι πεζοί να περπατήσουν. 

Καμία ενέργεια  για τα οικόπεδα που είναι γεμάτα σκουπίδια και είναι κάθε στιγμή έτοιμα να πιάσουν φωτιά και να κάψουν ανθρώπους στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή. Καμία ενέργεια για τα ετοιμόρροπα κτίσματα που κινδυνεύουν να καταρρεύσουν με την πρώτη κακοκαιρία σκοτώνοντας ανθρώπους και καταστρέφοντας περιουσίες (αυτοκίνητα, μηχανάκια κλπ).

Λεπτομέρειες!

Είχαμε μια μικρή ελπίδα ότι θα προσπαθούσε να φτιάξει στη δεύτερη θητεία  έστω και τα μισά από όσα χρειάζεται η Κούλουρη, αφού την πρώτη τετραετία δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ! Αλλά από ότι είδαμε στους στόχους του δεν είμαστε μέσα. 

Φαίνεται ότι μας λογιάζει πολίτες Β΄κατηγορίας. 

Έτσι  η  νυν Δημοτική  Αρχή μετά την απαξιωτική  συμπεριφορά της, μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.                            

                         ΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !

Αυτό μας αξίζει κι αυτό θα κάνουμε!


Οι κάτοικοι της Κούλουρης