Η απάντηση του Θανάση Αλαΐσκα στη Βάσω Μπόγρη για το Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας


Η Κα Θεοδωρακοπούλου ύστερα από την παρότρυνση των δημοσιογραφούντων πήρε θέση για τις αλήθειες μου περί του Δημοτικού Σταδίου Σαλαμίνας τοποθετήθηκε με ανάρτηση της " άλλη μια σκευωρία καταρρίπτεται με τον πιο επίσημο τρόπο".

Ενώ στην ιντερνετική συνέντευξη είχε πει πως θα με καλέσει στην επιτροπή παρακολούθησης να πω επίσημα αυτά που λέω στα social , ποτέ δεν τόλμησε να με προσκαλέσει !

Της επιτρέπω εν απουσία μου ακόμα και να με δειρει .

Έκανε σύγκλιση της επιτροπής που εκείνη προεδρεύει όχι για να πάρει κάποια απόφαση όπως είθισται αλλά για να επαληθεύσει τα λεγόμενα μου πως εδώ και ένα χρόνο (σχεδόν ) η περιφέρεια δεν έχει πληρώσει τους λογαριασμούς ( 3ο ,4ο και 5ο!) .

Επίσης παραδέχεται η επιτροπή πως δεν προχωρούν οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο Καραϊσκάκης γιατί το ταμείο της περιφέρειας ΑΔΥΝΑΤΕΊ !

Το λες άνετα πολιτικό αυτογκόλ !

Προσπαθεί να επιρριψει ευθύνη για την μη πληρωμή του 6ου λογαριασμού ( από τον Δήμο ) όταν δεν έχουν πληρωθεί 3 λογαριασμοί ! 

Κατανοώ τον πανικό που της έχουν δημιουργήσει οι στοιχηματικες εταιρείες βάση των πιθανοτήτων που έχουν δημοσιεύσει αλλά της συνιστώ ψυχραιμία .

Στην πολιτική είναι πάγια τακτική αυτός που χάνει να πολώνει το κλίμα τις τελευταίες μέρες. 

Δυστυχώς οι συμβουλάτορες της άλλη μια φορά την οδήγησαν σε λάθος κίνηση .

Εγώ θα της απευθύνω την εξής ερώτηση : Δεν θα ήταν πολύ ωραία για όλους και πρωτίστως για τους δημότες να είχαμε εγκαινιάσει αυτό το έργο που τόσο ανάγκη έχει το νησί μας και να μην υπήρχε όλη αυτή η αντιπαλότητα ; 

Τέλος την ενημερώνω πως την προηγούμενη εβδομάδα η περιφέρεια έβαλε τα χρήματα για την πληρωμή του 3ου λογαριασμού και από τότε τοποθετείται το ταρτάν ελάτε να τραβήξετε φωτογραφίες καθώς εδώ και έναν χρόνο κρυβοσασταν .

ΥΓ.1 Διαβάστε τις παραγράφους 20/22/23 και την πρόοδο των εργασιών που σκοπίμως αποκρύψατε και παρασύρετε έμπειρα στελέχη σας να κάνουν λάθος σχόλια . Αν όχι σε εμένα , τότε σε εκείνους οφείλετε μια συγγνώμη.

ΥΓ.2 Πήρατε άδεια από τους εξαιρετικούς υπαλλήλους της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου Σαλαμίνας για να δημοσιεύσετε τις υπογραφές τους ;