Ο Δήμαρχος οφείλει να ανακαλέσει


του Γρηγόρη Καπετανάκη
 

Η "πολιτική" που έχει υιοθετήσει ο δήμαρχος η οποία προωθεί τον διχασμό, τη διάκριση και τη στοχοποίηση, έφτασε σε ακραίο σημείο το χρόνο που διανύουμε με αποκορύφωμα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές! 

Στο στόχαστρό του βρίσκονται,ως συνήθως, όσοι κάνουν κριτική στα κακώς κείμενα, δημοσιογράφοι, μέλη της αντιπολίτευσης, ενεργοί πολίτες και γενικά όσοι διαφωνούν μαζί του. 

Η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες έχει ξεφύγει αφού, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, κατηγορεί ακόμα και την υποψήφια δήμαρχο για...μικροπολιτική και όχι μόνο.

Το κακό είναι ότι προσπαθεί να περάσει στον κόσμο ότι οι υποστηρικτές της κ. Μπόγρη προβαίνουν σε δολιοφθορές (πχ αντλιοστάσιο) για να πλήξουν την παράταξή του! 

Στις περιοδείες που κάνει στους οικισμούς που τώρα ανακάλυψε επαναλαμβάνει τις ίδιες συκοφαντικές κατηγορίες κι έτσι κάποιοι που δεν παρακολουθούν την πολιτική καθημερινότητα πείθονται.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζει την προσωπική ζωή όσων συκοφαντούνται.

Η κοινωνία μας είναι μικρή και ο στιγματισμός αναγκάζει τους διασυρόμενους σε διαρκή απολογία σε γνωστούς, φίλους, γείτονες.

Το ελάχιστο που έχει να κάνει ο δήμαρχος είναι να σταματήσει αυτή την απαράδεκτη και παιδαριώδη στάση. 

Ο διχασμός πρέπει να εξαλειφθεί από τη Σαλαμίνα και ο δήμαρχος, έστω και δεκαπέντε μέρες πριν από τις εκλογές, να φερθεί σαν υπεύθυνος άνθρωπος και να ανακαλέσει και όχι σαν κακομαθημένο σχολιαρόπαιδο που έχει τη δικαιολογία πάνω πάνω...