“Εξάσφαιρος” Αίαντας την πλήρωσαν οι Φίλαθλοι


Επιστροφή στις νίκες για τον Αίαντα που επιβλήθηκε εύκολα των Φιλάθλων με 6-0 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της κατάταξης του 1
ου ομίλου ΕΠΣΠ.

Για την ομάδα του Τάσου Ανδριώτη σκόραραν οι Ζέρβας (16’ και 30’), Μακρίδης με πέναλτι στο 21’,  Παπαϊσιδώρου στο 43′, Παναγιωτόπουλος 43’ και Καρνέσης 68’.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 71’ με τον Σαββάκη να αποκρούει την εκτέλεση του Βατίστα Α.

Νίκη για την Ανδρική μας Ομάδα με αντίπαλο την Ομάδα των ΄΄Φιλάθλων΄΄ σήμερα με σκορ 6-0, στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος.


Οι δηλώσεις του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας κ. ΤΑΣΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

΄΄Αντιμετωπίσαμε μια Ομάδα η οποία είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, και αυτό είναι κάτι που μας βοήθησε για να ελέγξουμε την φόρτιση των Αθλητών μας, μετά και το απαιτητικό παιχνίδι της Τετάρτης (Διοργάνωση Κυπέλλου ). 

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλους τους ΄΄μικρούς΄΄ Αθλητές της Ακαδημίας μας, που προπονούνται με την Ανδρική  Ομάδα. Ολοκληρώσαμε το παιχνίδι με 9 ΄΄μικρούς΄΄ στην 11αδα μας, από τους οποίους οι πέντε (5)  είναι Αθλητές της Ακαδημίας μας. Οι αθλητές μου αντιμετώπισαν με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι, και πλέον προετοιμαζόμαστε για το επόμενο εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Μοσχάτου. Ευχαριστούμε τον Φίλαθλο Κόσμο μας, για τη μαζική παρουσία και τη στήριξη τους.΄΄


Διαιτητή ήταν  ο Κωνσταντόπουλος.

Αίας Σαλαμίνας: Σαββάκης, Lacka, Λιάτος, Ντελιλάϊ (56’ Κορρός), Ευθυμιάτος, Παπαϊσιδώρου (64’ Αναγνωστόπουλος), Δάλλας, Κοκλιώτης (46’ Παναγιωτόπουλος), Μακρίδης (46’ Καρνέσης), Καλλικαντής, Ζέρβας (56’ Χατζηκαπλάνης).

Φίλαθλοι: Μαράκης, Βατίστας Α-Π.(70’ Κιούλος), Βιτσαράς, Βατίστας Α. (75’ Σεϊταρίδης), Πασκάλ (62’ Γιαλούρης), Δήμο, Γιαννίκος, Βατίστας Αν., Φιλιππίδης, Selimaj(70’ Σισμανίδης), Διακογιάννης (62’ Πιλίτσος).