"Στο πνεύμα των Χριστουγέννων": Εορταστικές εκδηλώσεις της Φωτογραφικής Λέσχης Σαλαμίνας - Φωτομέτρηση στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου


Φίλοι και μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Σαλαμίνας,  “ΦΩΤΟΜΕΤΡΗΣΗ” έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η “Φωτομέτρηση” θα συμμετέχει φέτος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σαλαμίνας. 


Από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου καλούμε εσάς και τους φίλους σας από όλο το κόσμο να αποστέλλετε  μέχρι 3 φωτογραφίες “ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ". 

Δεν είναι διαγωνισμός, δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, δεν υπάρχουν έπαθλα! Σημασία έχει η επικοινωνία ανθρώπων με ευαισθησία και αγάπη για την φωτογραφική τέχνη.

Οι 30 φωτογραφίες που θα μας εντυπωσιάσουν θα προβάλλονται σε οθόνη σε ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι της Φωτομέτρησης στις 20 Δεκεμβρίου, 6-8 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα) καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα της Φωτομέτρησης.   

Την ίδια μέρα στο κιόσκι μας θα βρείτε ανθρώπους που αγαπάνε τη φωτογραφία, πρόθυμους να συζητήσουν και να μοιραστούν μαζί σας τον πάθος τους αλλά και οδηγίες και συμβουλές που θα σας κάνουν καλύτερους φωτογράφους. 

Ανακαλύψτε μαζί μας το θαυμαστό κόσμο της φωτογραφίας που δημιουργεί εικόνες και προκαλεί συναισθήματα, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφικές μηχανές που θα υπάρχουν στο σημείο με την καθοδήγηση των ανθρώπων μας. 

Φεύγοντας από το κιόσκι μας μην παραλείψετε να προμηθευτείτε τα “γουράκια" σας για το νέο έτος. 

Σας περιμένουμε όλους και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους! 

Το Δ.Σ. της ΦΩΤΟΜΕΤΡΗΣΗΣ


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 


E-mail

Ακολουθήστε τις σελίδες μας στο Facebook & Instagram: