Γκολ στην Φιλανθρωπία και την Προσφορά !!!


Ακολουθεί ανακοίνωση του Αίαντα Σαλαμίνας:

Με επιτυχία διεξήχθη χθες Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας. Αντί Εισιτηρίου οι Θεατές προσέφεραν Τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Στον αγώνα συμμετείχαν σε μεικτές Ομάδες οι Σύλλογοι του Νησιού μας Α.Σ.Σ. ΄΄Ο ΑΙΑΣ΄΄, Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ, Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ.


Μία εορταστική εκδήλωση που επιμελήθηκε ο Δήμος Σαλαμίνας, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κος Θανάσης Αλαϊσκας σε συνεργασία με τους Προέδρους των προαναφερόμενων Συλλόγων κ.κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου, Στέλιο Ραπτόπουλο και Γιώργο Σοφρά.
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κος Θανάσης Αλαϊσκας, ο νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Μιχάλης Σκιαθίτης, ο νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Παπασάββας, Διοικητικοί Παράγοντες των Συλλόγων, αρκετοί Γονείς και Φίλαθλοι, με το καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου να γεμίζει και όλοι να αποχωρούν ευχαριστημένοι, καθώς ο σκοπός επετεύχθη σε υψηλό βαθμό !
Οι Διοργανωτές και οι συμμετέχοντες ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, και εύχονται σε όλο τον Κόσμο καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και αγάπη !