Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας


Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο  «VOLERE RISTORANTE».

​Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος συνδημοτών μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πάτερ Αλέξιος Δημητριάδης του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, ο οποίος και ευλόγησε την πίτα, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων  κ. Νίκος Κόγιας, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Αντώνης Βακάλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Σοφία Λαλούση - Καρνέση, η Διευθύντρια του 1ου Καποδιστριακού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας κα Ελένη Δρυμούση, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ και πρώην ΥΦΕΘΑ Ναυάρχος κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης και εκπρόσωποι συλλόγων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Διγενάκης, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή του Αγίου Νικολάου και την εξέλιξή τους και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους τοπικούς άρχοντες την υποστήριξή τους για την επίλυσή αυτών.









Την εκδήλωση εμπλούτισε ο Χρήστος Μυλωνάς φέρνοντας στη μνήμη μας παλιές εικόνες από τη ζωή των κατοίκων του Αγίου Νικολάου.

Οι ευχές όλων μας, η όμορφη μουσική και η καλή διάθεση των παρευρισκομένων είχε ως αποτέλεσμα να περάσουμε ένα πολύ όμορφο μεσημέρι.


Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ