Στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Θεάτρου Σαλαμίνας παρευρέθηκε ο Συνδιασμός «Η Σαλαμίνα μας με Δύναμη και Όραμα»


της Άννης Μακρή
 

Το Θέατρο Σαλαμίνας  που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους διοργάνωσε και συμμετείχε μια σειρά εκδηλώσεων και προγραμμάτων ,τα οποία  ενίσχυσαν τόσο τον τοπικό  όσο και τον  διεθνή πολιτιστικό χώρο , έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα  το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου 2024 στο χώρο του Θεάτρου. 


Ο Συνδιασμός « Η Σαλαμίνα μας με Δύναμη και Όραμα» παρευρέθηκε στη  Πρωτοχρονιάτικη  Πίτα  του Θεάτρου Σαλαμίνας , με την   
τ. Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Επικεφαλή  του Συνδιασμού  και της Μείζονος Αντιπολίτευσης  κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη  , των  Δημοτικών  Συμβούλων του Δήμου Σαλαμίνας κ. Ιωάννης Σκιαθίτης  ,  κα. Κοκλιώτη Σταυρούλα , κα. Αγγελική Φουρίκη Μαρούδη , ο  κ.  Μάνος Δερτούζος   , των  Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Σαλαμίνας κα. Στεργίου Βαρβάρα ,  κα. Κιαμίλη  Κατερίνα, τον  Κοινοτικό Σύμβουλο Αμπελακίων κο.  Σιγάλα Γιώργο  και  τον Πρόεδρο του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου 
« Οι  Κρηταγενείς»  Γρηγόρης Μωραΐτης να 
να  ανταλλάσουν ευχές με τούς παρευρισκόμενους  ,τους συντελεστές του Θεάτρου Σαλαμίνας όσο και με τον  Καλλιτεχνικό  Διευθυντή  του θεάτρου Σαλαμίνας  κ. Στέφανο Καρυδάκη  , για ένα δημιουργικό έτος.