Συγχαρητήρια Εμμανουέλα Πλάκα!!!


Με την ολοκλήρωση της περσινής αγωνιστικής σεζόν Στίβου, η Αθλήτρια του Αίαντα Σαλαμίνας ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΛΑΚΑ κατέλαβε την 1η θέση και το χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου. 

Τα καλύτερα ήρθαν και με τον ερχομό του 2024… > 38o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ( Σ.Ε.Φ), με την Αθλήτρια να καταλαμβάνει την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο ! 

Και ερχόμαστε στο χθες... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2024 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια του Συλλόγου ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ανακηρύχτηκε 2η Πανελληνιονίκης στο αγώνισμα των 6.000 μ

Μία νέα πολύ σημαντική διάκριση για την Αθλήτρια που ήρθε να ανταμείψει τους κόπους τηςενώ παράλληλα οι συνεχιζόμενες διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για όλους μας στην Σαλαμίνα ! 




Συγχαρητήρια στην Αθλήτρια του Αίαντα Σαλαμίνας , που ΞΑΝΑ μας έκανε υπερήφανους με τις επιδόσεις της !

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ τηςτον Επιχειρηματία κΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ ΠΑΡΟΥΣΗ που είναι συνεχώς δίπλα τηςκαι την ενισχύει ηθικά και υλικά!


Από το ξεκίνημα της Εμμανουέλας ο κΠαρούσης είναι θερμός υποστηρικτής τηςκαι την ενισχύει ηθικά και υλικά, και τον ευχαριστούμε θερμά! 

Υποστηρικτές στην αγωνιστική της προσπάθεια είναι συνεχώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, και ειδικότερα ο Πρόεδρος κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !

 Συνεχίζουμε δυναμικά και θα είμαστε πάντα δίπλα στην Εμμανουέλα, για να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες !!! 

Εμμανουέλα θέλεις να φτάσεις ακόμα ΠΙΟ ΨΗΛΑ ! Σου το ευχόμαστε από καρδιάς, να έχεις πάντοτε επιτυχίες στην ζωή σου, και να ανεβαίνεις στο ψηλότερο σημείο του Βάθρου των Νικητριών, και να εκπροσωπείς επάξια τον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !