Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τις κόντρες με τ' αυτοκίνητα: Πρέπει να μας σκοτώσουν πρώτα και με τα να πάρουν μέτρα;


Κραυγή αγωνίας από συμπολίτες μας: Πρέπει να μας σκοτώσουν πρώτα και με τα να πάρουν μέτρα; 

Στην ιστοσελίδα μας έφτασε η παρακάτω καταγγελία η οποία δεν είναι και μοναδική:

Στην Κωνσταντίνου Καραμανλή 2 και παραλιακής αυτό που γίνεται κάθε βράδι δεν μπορώ να σας το περιγράψω από εδώ. 

Κάθε  μέρα κυρίως απόγευμα και βραδύ έρχονται νεαρά άτομα με αυτοκίνητα και μηχανές μεγάλου κυβισμού, έχουν φιμε τζαμιά και στις πινακίδες έχουν βάλει φιμε ζελατίνη για να μην μπορούμε να τις διακρίνουμε, κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες και στο δρόμο και στην πλατεία που είναι διπλά από το λιμάνι. 

Άλλες μηχανές δεν έχουν πινακίδες, δεν φοράνε κράνος, μας πετάνε δυναμιτακια στις 1 η ώρα το βράδυ, περνάνε με εξατμίσεις που κάνουν πολύ θόρυβο και κάνουν έκρηξη κάθε φορά που περνάνε.  Έχουν πολύ δυνατά ηχοσυστήματα στα αυτοκίνητα τους, και τα βάζουν τέρμα τις ώρες που θέλουμε να κοιμηθούμε. 

Εγώ μένω με τον πατερά μου και είναι μεγάλος άνθρωπος 85 χρονών και άρρωστος και δεν μπορεί να ξεκουραστεί από τον θόρυβο που κάνουν και από τις κόντρες αλλά και από την μουσική. 

Εδώ και 3 χρονιά έχουν κάνει κατάληψη στο λιμάνι, από τις κόντρες τις σβούρες στον χωματόδρομο που έχει πιο κάτω στο λιμάνι, και σηκώνονται πέτρες σκόνη και μας έρχονται μέσα στα σπίτια μας. 

Έξω φοβάσαι να βγεις μην σε σκοτώσουν.  

Όλοι στην γειτονιά έχουμε τρελαθεί. Και ακούσαμε και έναν γείτονα μας που ειδοποιεί τις αρχές και του έχουν κάνει αντίποινα, πήγαν αργά το βραδύ και του πέταξαν πέτρες στο σπίτι του. 

Εγώ με αυτό που άκουσα φοβάμαι να ξανά καλέσω το λιμενικό. 

Έχουμε ενημερώσει και τον Δήμαρχο κύριο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΝ  ΚΥΡΙΟ ΛΕΝΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΥΡΙΑ ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗ. Και δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως και μας λέει κάθε φορά το Λιμενικό ότι είναι σε αυτόφωρο και δεν έχει άλλο περιπολικό να στείλει εάν είναι δυνατόν.  

Δηλαδή πρέπει να μας σκοτώσουν πρώτα και με τα να πάρουν μέτρα.